varför?

Varför är inte jag född rödhårig och fräknig? Pappa har ju trots allt massa fräknar och han får ju rött hår om han vistas ute utan keps (något som dock aldrig sker). Nej, men jag fick mammas blonda hår och bara några små fjant fräknar på näsan. Ja, jag har ju tänkt att jag ska trotsa min hårfärg och bli rödhårig iaf (trots att de inte blir lika snyggt som när det är naturligt) men hur jag ska lösa fräknarna vet jag inte, kanske får pricka ut några med kajal ;)

Två söta rödtottar:

Amanda

En söt tjej på streetstyle, Filippa


Pussa // Yess

BESTÄLLT!

Nu har vi beställt armbanden! Dem sötaste från kyssjohanna


"Friendship doubles your joys, and divides your sorrows."

Pussa // Yess & Lolls

Hur ska jag smycka min Ipod?

Vilken dekor ska jag välja nu då? det här med beslutsångest asså! Nu vill jag att ni hjälper mig genom att rösta på er favorit!


från bluebox

Pussa // Yess

Lillsemester

Helt slut nu verkligen! Yess och Lolls semester från verkligheten var verkligen lyckad! Men jag är för trött för att skriva nu så jag låter bilderna tala för sig själva.
Pussa // Yess

Trevlig resa på oss!

Nu är det bara 6 timmar kvar på jobbet och sen så åker vi. Åh, ska verkligen bli jätte skönt och kul med en hel helg Yess & Lolls. vet inte tror inte jag komer höra av mig nått mer nu innan vi åker,me vi får välse. Önska oss en trevlig resa!


 

Några av de saker som ska kollas upp:
Väst         mörkblå/svart                                      

Färgglada toppar                                                 

Blåvitrandig långärmad                                      
Kofta /-or                                                         

Jeans Ljusa (till att klippas sönder)                                    

Chinos                                                              

Svarta transparenta strumpbyxor                                                                                     

Clips                                                                 

Små burkar                                                       

Läppstift/glans - rosa                                                        

Vattenfast Brun mascara                                      

Vit kajal                                                            

Svart tunn kajal                                                 

Lösögonfansar                                                     

Hörlurar                                                                                                       

Skor av nått slag     


Pussa // Yess               


JOBB JOBB

Äntligen! Nu har jag äntligen städat klart mitt rum efter tre dagar! Ja, med tanke på att de tog tre dagar att städa så skulle man ju kunna få uppfattningen att mitt rum är ganska stort, men så är icke fallet! Tvärtom, det är väldigt litet.
Ja, ja. Nu är det bara två jobbpass kvar sen blir det semester över hela helgen :D Så skönt. Lite dystert att jobba kväll idag dock, när de är tjejmiddag hos Emilia. Men, men inte så mycket att göra åt saken...

Hör av mig ikväll
Pussa // Yess

Vill ha...

Tänkte bara säga att jag vill ha ipod dekor, får beställa det sen, efter shoppingresan till helgen.

Ipod dekor från Bluebox

Pussa // Yess

Upphissad

Sjukgymnastik! Ja, idag började jag hos sjukgymanst för min huvudvärk, igen, vet inte vilken gång i ordningen det är nu. I alla fall la hon märkte lite andra spänningar i nacke och hals, så resultatet av de blev att: Jag blev upphissad i några snören för att lära mig att slappna av ^^. Jag hade lagom svårt att hålla mig för skratt till en början, men de gav sig som tur va. Efter hon klämt på min nacke och hals i en halvtimma mådde jag lagom illa.

Sen blev de fika på torp med Lolls och Malls. Lite runt tittande i affärerna, sen skulle marlene gå :( Jag och louise kikade lite till, ingenting köpt för min del, måste ju spara mig inför helgen! Shoppinglista kommer snart! Sen gick jag och Louise och köpte glass och satt utanför och tjöta i två timmar ^^

Pussa // Yess  


Lillsemester

Nu är det bokad camping plats i varberg till helgen. Åh, gud vad roligt INTE att följa med familjen och campa tänker ni säkert. Men de ska bli jätte skoj! Louise ska följa med. Vi åker fredag eftermiddag, jag jobbar till tre. Sen lördag så blir det Ullared och så kommer vi ju säkert åka in till Varberg  på söndagen. En hel helg med Lolls, Yess och shopping, kan de bli bättre? Nej jag tror inte de.

Pussa // Yess
Känguru skinn

Inget bloggande blev de nu när Rebecca var här. Men de va kul att träffa henne, men nu har hon åkt. Önskar henne lycka till på sin 11 timmar långa bussresa i morrn!

Ja, i går kände vi på insmort känguruskinn istället för att smaka på chips. Vi skulle berätta de för våra barnarn men jag tänkte att ni kunde ju få vet det istället. För jag kommer nog ändå aldrig få barnbarn efter som jag inte tänker skaffa barn! De verkar bara jobbigt!

Pussa // Yess


SANDALEN!

Sandalen vill jag ha! Endast 299kr från Ellos, klicka här för att kika närmare.

Fast jag vet inte om jag köper den än, gillar inte riktigt att beställa från nätet, bättre att prova först liksom. Så jag får se efter nästa helg, då jag och Louise antagligen ska till Ullared och Varberg.
Pussa // Yess
Lolls hälsar från telefonen

Jobb, Jobb, Jobb

Jobba idag igen, och i morrn förmiddag men sen är jag ledig ett tag :) Och då kommer ju Rebcca, jippie superglad! Louise data är pajj hos pappa med nu och jag vet inte vad jag ska blogga om. Men jag ska klura ut nått kul på jobbet idag.  

Hörs ikväll
Pussa // Yess

Hej

Nu är jag här trots allt, sitter här med Marlene som är deprimerad på grund av fotbollen. Jag kan ju inte påstå att jag känner nått medlidande, det är ju ganska skönt att slippa alla sittandes gloende på fotboll hela tiden. Så grattis Ryssland!

Pussa // Yess

Ont om bloggtid

Tänkte bara säga att jag inte hinner med att blogga mer än de här idag eftersom nu kommer Lolls och Malin i vilken sekund som helst. Får se om jag hinner i morrn det är inte säkert, men ett snabbt inlägg borde jag hinna med. Ska nämligen bort på basketavslutningsfest  imorgon och sen kanske umgås med Marlene <3

Jag fick världens bästa nyhet idag, Rebecca min barndomsvän från stockholm kommer upp över midsommar.


Klick, för att se lilla Rebecca och lilla Jessica.


Pussa // Yess


rött är sött

Ashlee Simpson är ju sötast i sitt röda hår, jag kan ju berätta att jag är gött avundsjuk! Här går jag omkring med mitt missfärgade orange-bruna hår med en gul slinga av total missfärgning i luggen. Men målet är ju att det innan sommarens slut ska bli lika rött och fint soma Ashlees. Hoppas de lyckas bara.   
Klick! Klick! Klick!

Pussa // Yess


Betalt för ingenting

Ganska meningslös - JA! Helt totalt jävla onödigt käns det att sitta på campingen i sex timmar när de kommer ca 15 kunder. Men jag får ju pengar fört så jag ska väl inte klaga. Men Harry Potter är verkligen inte bra (förlåt marlene), så idag blev de inte så mycket läst i den boken. Fokuserade istället mest  på tidningarna :) Jag vill ha fler boktips! har ju bara fått två och dem är dessutom på samma bok.

Vad händer på midsommar? 

Ganska tråkiga inlägg från min sida, men jag orkar inte mer nu när jag kommer hem från jobbet halv tio(jag är ingen kvällsmännsika)

Pussa // Yess


 


Tillfriskning på jobbet

Rätt avkopplande på jobbet, att jobba  på en liten camping är att rekomendera om man vill sitta och göra ingenting! Fast faktum är att jag faktiskt gör något jag läser, läser och läser. Det är ju bara det att boken kanske inte är den bästa. Men jag ser det som min plikt att läsa den. Så vilken kan de va? Okej döm mig inte! Jag läser sista Harry Potter boken, jag  känner mig som världens tönt när jag sitter där men ja. Jag har ju faktikt läst alla andra, så jag måste ju faktiskt läsa den sista. Hur töntigt det än är att läsa om snorkacker och dödsätare. Men de e bara lite drygt 200 sidor kvar nu så, två dagar till och sen är den färdig läst.

Så nu behöver jag nya boktips! Så tipsa miig. vad ska jag läsa? Skulle helst vilja läsa om en sann historia eller kanske en rysare eller nått, men annat funkar nog de med.. Så ge mig boktips nu!

Pussa // Yess

Jobbigt med Jobb

Sommarlov! Jaaaa! Så borde det låta men jag vet inte, jag tror inte jag har förstått att det är sommarlov än. Varken jag eller vädret är ju på topp så... Men de kommer väl, antar jag. Värre än förra sommarn kan de ju inte bli i alla fall. Nej den sommaren bara måste i bra med allt vad jag och Louise har planerat. Vi får ta och publicera våran lista på sommarens aktiviteter snart, men jag gör de inte  nu med risk för att glöma hälften.

Gårdagen var kanske inte topp, fest med feber är ingen höjdare så jag drog hem tidigt, tidigt. Och nu ska det iväg och jobbas om en timma, inte så lockande de heller.

Pussa // Yess

Avslutningen - Skolan

outfiten i skolan på sklavslutningen 2008Kanske inte världens mest livade skolavslutning men nu är det lov iaf, gött! Folk var i varje fall fina och uppklädda idag. Själv kände jag mig mest hängig och sleten. Ja ja så här såg jag ut när jag gick hemmifrån iaf.

Jag förstår inte riktigt hur lärara tänker när dem ordnaravslutningarna i aulan, hur lyckas dem få till de så extrem tråkigt varje gång, ja, ja tur att det inte var längre iaf! Sen var de Lolls, Malin och jag som fick agera lekledare i klassrummet - de klättrades på stolar, gissades charader och målades porträtt på tavlan. Sen avslutades allt med en klassisk kram cirkel :)

Nu blir de lite avslutningsfest till kvällen trots allt, för min del blir de nog inte så länge - men kommer gör jag iaf!


Fin-folk dagen till ära :)

marlene på skolavslutningen Louise, Louise, Malin, Malm aulan


Pussa //Yess

Skolavslutning - I morgon

I morgon är det sista dagen med min underbara klass TE1C, ja vi ska splittras till hösten då alla har valt nya inriktningar inom teknikprogrammet. Det har verkligen varit en underbar klass och gå i nu ett år och nu när den är som bäst ska den splittras, men förhoppnigsvis kan vi hålla ihop ändå! TE1C kommer i alla fall alltid finnas i mitt hjärta <3
så som dem var änkte från början
Skolavlsutningkläderna i morrn då, dem ser ut undegfär så här. Eller ja de va så dem såg ut från början, de har ju köpts in lite till men hur hela alltet ser ut får ni se först i morrn. Bortse från solglasögonen!

Pussa //Yess

Piller

koffeintabletter
Med tabletter så klarade jag skoldagen, men egetligen så gillar jag inte att käka piller så nu känns allt ganska värdelöst! Men men i morgon tänker jag vakna och vara jätte frisk i vilket fall! Ja, ja nu ska jag inte klaga mer på hur jag känner mig. Ganska tråkigt att läsa sånt hära!

Pussa //Yess

Skolavslutnings-sjukan

Ja nu lagom till i princip allt i skolan är över, skolavslutning om två dagar, så går jag och blir sjuk...
Legat o sovit från jag kom hem till ungefär nu, halsont, huvudvärk gånger 1000 och mamma gissar på att jag dessutom har feber. Dumt att kolla om jag har, för jag tänker inte var sjuk, inte nu! Jag vill inte! Nej; halstabletter, treo och alvedon får de bli!

Kram på er nu går jag o lägger mig framför TV:n eller nått...
Pussa //Yess

Fotboll - på tv?

Asså här sitter jag vid datorn när alla andra är och glor på fotboll. Jag fattar inte riktigt vad grejen är...

Fotboll är kul att spela på skoj, men kolla på? På TV? Nja, de e inte riktigt min grej! Det spelar ju inte mig någon roll vilka som vinner liksom. Spelar roll om de är Sverige som spelar, jag käner ju inte spelarna ändå.
Om någon inte håller med mig (vilket jag är säker på att de finns många) så får ni gärna förklara de roliga, för jag förstår verkligen inte!

Nej, jag sitter mycker hellre här och lyssnar på The Subways :)

Pussa //Yess


Back on Track

Hej!

Nu ger vi oss in i bloggvärlden igen. Ja igen, vi hade en blogg för cirka ett års sedan men den la vi ner. Men nu startar vi upp en ny igen, nu är våra liv kanske lite mer innehållsrika än vad dem var ett år tillbaka.

Så vilka är vi då?
Yess och Lolls, Jessica och Louise, ett kompispar som håller ihop i vått och torrt. Vi går i samma klass, nu till hösten ska vi börja tvåan på teknik programmet i Uddevalla, med arkitektur inriktning. Men som de är nu så vill vi inte tänka på skolan utan ser framemot sommarlovet som börjar på fredag :)
Så största problemet just nu, vad händer på avslutningen? De ska ju regna!

Ja, ja mer om oss och åra problem kommer ni att få läsa i framtida inlägg.

Pussa //Yess och Lolls

RSS 2.0