USCHA

KEMI suger och jag orkar inte mer jag lägger ner nu!

Vem kommentera anonymt om snygg-svens bröstfascination?


Tema äpple

Asså, jag tyckte jag gick upp as tidigt när jag gick upp klockan 08.00 i morse, men inte i vår familj inte. Pappa hade lagat frukost, risgrynspudding med äpple och dukat fram allting. Fukosten var serverad 08.00 på en söndagmorgon. Dessutom hade han bakat en äpplekaka och så var det nått mer som stod  i ugnen som jag inte vet var det va.

Helgen i Bilder

I Bild
Fredag-söndag


Innovatum, adde och stefan
addes magnetkupp XD

HÅKAN PÅ LISEBERG

KLARA JESSICA JOSSE

Håkan <3

MATCH 41-40!

Jag upptäckte vår trognaste läsare!

Torp med Louise

Hårinpackning med röda pigment och Hårfärg


Godmorgon

nu bär det av till torpet

Vad säger ni nu då?

Ny design! Ny design!
Har inte frågat Louise om lov men jag tycker den va fin :)


Tänk dig in i min värld i tre minuter

Även fast det ser väldigt långt ut tycker jag att ni borde läsa!

Tänk dig att du spelar match, en basket match och det är jämnt som tusan. Tänk dig att det går skit dåligt för dig, du hittar liksom inte den där "känslan". Känslan som gör att man springer som tusan, att man skjuter, skirker, gör mål och är taggad till hundratio. Du har helt enkelt en dålig dag. Addera att du sitter på bänken i sista perioden, just för att det går så kasst, din tränare säger att du är bra men det kanske inte är din dag just idag. Äntligen leder ditt lag! Med 8poäng.
Tänk dig nu att det är cirka tre minuter kvar  utav matchen när dem har jagat ikapp så att det bara skiljer 2 poäng. Tränaren säger till dig: "Nu går du in och skjuter som jag vet att du kan". Precis innan detta har du och en utfoulad lagkamrat suttit och varit jätte nervösa. Tänk dig att detta gjorde dig super peppad. Du går ut  på planen fast besluten vid att göra mål. Att skjuta! Du går in i försvaret, foular, staffkasst men pjuh, hon missa båda kasten. Nån annan i ditt lag foular två straff kast till, som sitter sitter. 40-40!

 Du springer och skriker som en galning. Du skirker på dina lagkmarater i försvar. Tänk dig att du springer som en galning i anfall för att bli fri, du blir fri! Men bollen kommer trots detta inte i dina händer. Du springer tilllbaka, skirker: "komigen nu tjejer, försvar!" Någon skjuter, du tar returen! Någon knuffar till dig, foul, lagfoul! Dvs. två straff kasst. Så tänk dig att du nu tittar på matchtavlan, 9,2 sekunder kvar! As nervös! Timeout! Mia, din tränare berättar att det inte är du som avgör matchen, det är allt som har hänt innan. Du tänker: "men jag spela ju dåligt inna så kom igen nu! Det räcker att du sätter en! Går ut på plan, ställer upp. Missar första straffkastet, fast tänk dig att det inte känns så tungt, eftersom du vet precis vad felet var. Så inför nästa kasst ska du bara böja lite mer på knäna, lite mera kraft.

Tänk dig att du skjuter och ser ur den grår i. Andra lagets boll. "Försvar, Försvar, Försvar!" Någon skjuter ditt lag tar bollen, 4 sekunder kvar. "Håll, Håll, Håll!" Tänk dig att signalen går. Tänk dig ren lycka och glädje. Bara skrika rakt ut, tillsammans med ditt lag. Ni vann!

Du har just tänkt dig in i min dag.


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din



I morgon blir det Håkan :)


Before it's too late..

Jag har hittat märket som gör dem snyggaste skorna! CHEAPO!







Varför ska jag bry mig?

Duktiga idiot

God Morgon! Idag har jag åtminstone sovit ut! Fast sen så kommer ju huvudvrken och förstör allt om vanligt.. Men ja, ja. Idag måste jag ta tag i pluggandet, det heter ju trots allt studiedag.. Omprov i kemi har jag min duktiga idiot på tisdag! Så nu måste jag börja plugga! Sen så skulle jag kanske behöva stda rummet, men... Engelskaboken måste läsas också! Sen träning ikväll! Där har ni min dag, kul? Nej det skulle jag inte vilja påstå. Fast jag ka ju se framemot träningen ikväll åtminstone.

Förresten så hatar jag Itunes det dampar typ alltid när jag vill lägga in ny musik på ipoden!


rubrik rubrik rubrik

Efter två datorfria dagar hemma så dog jag nästan! Haha, nej så illa var det faktiskt inte. Skulle vilja säga att jag fick gjort en hel del som jag inte brukar göra annars, som t.ex. kemi och räkna ikapp matten och läst ut engelska boken, ah plugga ni vet. Städa hade också kännts bra att säga att jag har gjort. Men ljuga är ju inte fint.

Nej men i söndags sa jag ju att ni skulle få se vad jag shoppade och jag är ju inte sämre än att jag lägger upp det nu då.



Ja va ska de här föreställa nu då?

Svarta vantar, röda handskar, rött-marinblå randig töja, svart polo, vit polo, svart skärp, svart löspolokrage och en svart lång kofta. Allt från Lindex. Där jag också hittade ett svart nagellack från depend och ett rött läppstift från nivea. Och eftersom jag är så bra så betala jag bara hälften av vad jag borde ha gjort.


Hans Hans Hans...

Hej hopp, lotstid med Hans är bra! Det blir inte så mkt sagt men vi får göra vad vi vill. Så blogga får de bli! Jag kan inte göra det hemmifrån för hela vårat elsystem är skit! SKIT! SKIT! SKIT! Vi kan typ inte ha igång TV:n och dammsugaren samtidigt ens!! Så datorn är ju bara att glömma en tid framöver.

Hans gapar som en idiot om gruspakreringen klockan 09.15  på fredag, så de lär vi komma ihåg! Nu vill dem visst köra flörtleken här också. Men de blir nog inte så mkt med det, jag kan inte riktigt se hur vi ska få till det här i 96:an (datasal, för er som inte går på Östrabo). Men nu kommer Eva så ordnig och reda.

Over and Out! Puss o kram! Vi hörs och ses!


Pinsen från födelsedagen

            

Låt mig ta mig friheten till att beskriva dessa fantastiskt suddiga bilder.

1.  "Friendship doubles your joys and divides your sorrows". Står på våra armband, står på bloggen, står på min fina tröja och står nu dessutom här!

2. Bild på våra ansikten, kolla till vänster så kanske ni finner någon likhet med våran profilbild? Text: "Aldrig utan dig".

3.  Vi har satt ihop två tröjor inför maskeraden. Texten: "Vi är en", tycker jag är vädigt passande!

4. Text: "Det sista grymtet från vildmarken". Jag lämnar det åt eran fantasi, skämtet är internt om ni fattar.. Våra händer har vi roat oss med att måla av på en bildlektion, Jessica lekte sedan hej-vad-jag-är-bra-på-att-redigera och pimpade bilden lite smått!

5. Extremt suddig bild. Text: "Jag är med dig vart du än går". Bilden togs under DETTA tilfälle. Dock ser Jessica ut som ett spöke på bilden, men hon är ju söt ändå.

6. En bild på mig och Jessica när vi hade nån slags invigning av sommaren/sommarlovet (eller var det så?). Roade oss med att ha tång och grejer i håret. Tångkrig dessutom! Vad var det som tog åt oss?

7. En bild på Jessica. Text: "Någon gör mig alltid glad". Hon anar inte hur bra det stämmer!





 

SHOOOOOOOPPAAAAAT

shoppat shoppat shoppat
Vad?
Det får ni se ikväll!

För nu ska jag räka matte eller nått annat kul...

Två nya till basketskolan på tisdag!!!!!!


tjuvlyssnat

Hmm, ja denna kvällen var ju inte allt för spännade så sitter inne o kollar  på tjuvlyssnat och insåg precis att det finns folk som är dummare än Louise!


Marlene är snäll

Marlene utbrast igår:
"Du är inte vanlig Jessica"


Då blev jag glad :)


Vi Vann



63-38 och det känns bra!
Match är något av de absolut bästa alltså!
Tjejorna är finaste, älska!


HUVUDVÄRK

USCH FY och NEJ!
Huvudvärk på topp och match om två timmar, allt känns super bra. Nej usch vad jobbigt, huvudvärken har  ju varit relativt bra länge nu, så varför idag? Men skitsamma nu ska jag vända min ilska utåt när jag spelar. Ale ska få se! Nervös? Nått så in i helvete! Nej nu ------ så ska jag skita i huvudvärken och spela! Fast ärligt talat vet jag inte om jag känner mig riktigt redo, men skit i det med! NERVÖS! NERVÖS!


det börjar bli kyligt om händerna...

Ja, tack!

Handskar från Lindex







Fy Fan

USCH!


Madina lake <3



House of Cards - Madina Lake


Grattis från Johan



Johan ville bidra med glädje till Louise födelsedag,  nu fick jag bilden lite senare men här är den iaf. Är den inte vacker så säg?


så nära men så långt borta

När vi är meternära - så långt bort.
När vi är mil ifrån - så nära.
När du är alldeles där - så finns jag inte mer.


GRATTIS!



Grattis till bästa, underbaraste, sötaste männsikan!




Live and Learn


Jag ska sluta tänka och bara göra!


Grattis häst-Louise





Titta på Louise-Polis när hon tävlat idag. Hon var duktig, det var tråkigt att kolla :), men jag hade marlene :), Fast slutet var väldigt roligt. Vid prisutdelning hade Louise häst åkt hem, så hon fick gå ut själv ^^


Johan är bra!

Tack Johan!
Johan hjälpte mig att lägga in klocka i bloggen! Så spana in till vänster under "sök i bloggen"!!!!



lollsa bollsa

Jag har inte pratat med Louise sen i fredags eftermiddag! Jag saknar henne! Jag är nog beroende! XD Jag längtar tills måndag - Louises dag! Fast jag får träffa henne i morgon med :)


Brighter than sunshine




you're an angel


Louise är söt






Don't you ever leave me

En applåd till Marlene för att hon stod ut med mig idag

Jens är elak

Jag blev lite besviken nu

Något fick mig precis att le väldigt mycket

Mitt hår är lila





Klanten och dumhuvvet


bild: topshop


KLANT KLANT! Åh, gaah, blev änna lite rädd förut. Tänkte fan nu är det kört! Men så känns det inte längre som tur är. Jag trampa snett på träningen och stuka foten, men  det känns som en ganska lätt sådan. Så i morgon blir det till att belasta för att få igång blodet i svullanden igen. Det här ska gå över snabbt. NÄSTA HELG ÄR DET MATCH!

Handuken blev alldels rosa fläckig av färg som släppte från håret förut.

Jag utser Louise till dagens dumhuvud! Hon visa sig smartare en någonsin på historian...


Jo men visst, torp snart LOUISE!




Hon är röd



Hon är röd


Goodbye forever


Puss från Blondin-Jessica, henne får ni inte se igen. Så farväl!

Glasögonen köpte jag i Göteborg med andré i fredags, jag har fått diverse konstiga blickar och kommentarer idag, men jag gillar mina nörd-brillor! Dem har gått klassen runt också, Sebbe var lätt snyggast XD


Audio Blood



 NU får ni aldrig mer se blonda Jessica, inte  på väldigt, väldigt läge iaf!


MASKERAD









LOUISE POLIS POTATIS-GRIS

LOUISE FYLLER ÅR OM EN VECKA! Så nu har jag fullt upp :) NÄSTA MÅNDAG!!!!!!!!!!!!!!


RADIO

UPPDATERA!

I fredags var jag och andré i Göteborg. Efter många om och men hitta han ett par jeans  och en t-shirt och kan ni tänka er han fick en väska!  Sen så köpte jag ett par glasögon och finaste jackan! Bilder kommer i morgon! Sen så stängde dem en timma tdigare en beräknat, men de löste sig med varmchoklad :)

Igår - Maskerad! Fler bilder kommer i morgon, de går inte att ladda upp just nu, av någon konstig anledning...

Idag, plugg, städ och sovaaaa..

Kul inlägg inte men nu vet ni ialla fall ;)

Dagenslåt: Radio - Alkaline Trio


Piff & Puff, Algot & Vilgot, Bananer i Pyjamas...

Hej på er, missat två dagars bloggning, men jag har haft fullt upp, men en bättre uppdaterig kommer ikväll. Sålänge får ni nöja er med bilder på mig o Lollsa från gårdagens maskerad. Vi var pepp i bilen till Emil!


MASKERAD



Och vem vill se likadan ut ett helt liv.


www.monkiworld.se


Ida Sjöstedt för monki




Alltid

Som en vis grabb sa: "Jag är alltid pigg på att komma bort från Uddevalla." Så i morgon åker jag och André till Götlaborg.


Stackare

Jag och André tycker synd om oss själva och varandra :)


Tired and Uninspired

Godmorgon eller ja nästan, iaf... Vaknade för en liten stund sedan, idag kunde jag inte hålla mig, så fruktansvärt trött! Idag har vart en dålig dag, för det hände inte så mycket bra. Men då är det bara att hoppas på att morgondagen blir bättre!

Dagens låt: Tired and uninspired - My American Heart




this is the story

Inte för att jag är hemkär men jag känner mig inte jätte pepp på att gå hemifrån klockam 07.00 och komma hem 22.00 i morgon. Jag kommer vara så sjukt trött med tanke på att jag vart dö-trött efter idag när jag bara vart i skolan. Men jovisst tummen upp för friluftsdag på Gustavsberg, sega i stan och sen dubbla träningar. Fast det sist nämnda är ju kul, men väntan och släpandet på alla ***** grejjer drar ner på det lite. Men ja, ja vi hörs på onsdag.

Nu kom syrran och fråga mig om enklaste matte talet, jag vill också ha sånn enkel-enkel-matte!


Don't sleep


Forever Youg - Alphaville


 
Får inte somna, för då finns inte en chans att jag somnar ikväll, men jag orkar inte vara vaken.
Såg den gröna jackan förut, den var inte alls bra, inte på mig iaf. Jag förälskade mig i en annan inne på H&M istället. Bara så att ni vet...




RSS 2.0