Hemma hos Louise!

Jag vill också färga håret, tänker jag när jag kollar på Louises nyfärgade hår. Jag vill också ha en ritplatta, tänker jag när jag sitter och målar på Louises ritplatta. Jag vill också fylla 18 om en halv månad, tänker jag när vi sitter och skriver Louises önskelista. Jag vill också vara frisk, tänker jag när Louise pratar på med en röst som inte  påminner om Agda 95. Nej ja ä inte bitter. Nej det är jag faktiskt inte, jag unnar Louise allt bra här i världen! Haha, nej men jag vill bara också.


Som sagt målade  på Louises ritplatta...

Jessica

Vad är det för värld vi lever i?

Bild: Ginatricot modellen, HÄR!

Färga-håret-söndag!

Yesslolls


Förlorad i det


Klick! Klick!


Jessica

Hej ny bloggdesign

Någon nytta gjord idag iaf.

jessica


F-f-f-f-f....

AAAAH! HALSEN - ont! Jag får ju inte gå och bli sjuk nu, men idag är jag hemma, halsont som tusan. Jag skulle ju surfa i morgon! Jag vill! jag kanske mår bättre i morgon? hm.. Lördagkväll och söndag är ju också bokade med kul, åh... FRISK NU!


Nya kläder var söndagsplanen, får se  hur det går med det nu..
Eller så gör jag bara allt ändå? Jag har ju inte feber eller nått iaf!

JESSICA

Vad jag tycker är roligt just nu

är  fackteckning. Vad innebär fackteckning? Måla kläder, så här:

De två första gjorde jag  på lektionstid, men nu sitter jag och kladdar en del hemma också, läxa rutigt. Den tredje målade jag igår, men det blev  ju ganska kladdigt så jag köpte nya pennor idag och det gjorde ju hela saken bättre, nu sitter jag här och kladdar på en femte för skoj skull.

Jessica


GNIFRUSDNIV

JAG VILL SURFA! Pappa säger han inte får plats med grejerna i bilen, bullshit! Jag lider av svår abstinens! SUUUUURFAAAAAA!

Jessica som för övrigt är väldigt trött på vardagsrutiner

Köp en kalender Jessica!

Men jag vill inte.. En kalender, jag vill inte behöva planera saker så mycket att jag ska behöva ha en kalender. Förra året använde jag den ju inte så mycket ändå. Fast  i höst så tror jag jag måste. Ja, köpa kalender, det får bli morgondagens att göra.  Morgon dagen, måndagen, nu är vi tillbaka till helger som går sjukt fort igen.

jessica

Och när kommer John Blund?

Medans alla är påväg till krogen sitter jag här och knappar på tangenterna och funderar  på att gå och lägga mig, katten gör det hela ganska mycket trevligare!

Jessica

Jag är rädd för hösten.

Idag började skolan, på fredag börjar allvaret.

Jag hade och har tillskillnad från Louise ångest över att skolan  börjar. Men inte endast för skolan, utanför hela höstgrejjen. Förra hösten var liksom inte så bra. Tröttheten, huvudvärken och allt föll över mig.  Denna hösten får det inte bli så. För jag har inte tid, 6timmar basket  i veckan + matcher(typ varje helg),  skolan - med det schemat vi fick i handen: 8.30-16.40 24 5, Matte D - Yngve, övningskörning på det.

ÅÅh, hoppas på mycket med flyt denna hösten. Som NVs rektor sa idag: "Ni kommer klara det bara ni tror på att  ni besitter förmågan" (något sånt), men om man inte tror att man klarar det då? Om man inte tror att man är strak nog? Vad ska man göra då? Åhh, kan vi inte bara snabbspola hösten? Kan vi inte bara hoppa över, jag kan tänka mig fd. treornas senarie. För jag har en liten idé om inget annat dyker upp i huvudet  på John Malkovich.

Nej, inte tänka framåt nu Jessica, lev i nuet, idag var ju bra - imorgon blir också bra.

Hit & Dit

Moped til buss. Buss till stan. Buss till moped. Moped till Louise. Moped hem. Moped till buss. Buss till stan. Bil till buss. Buss till moped. Moped hem.

Jo tack jag gillar att transportera mig, speciellt med moped. Körkort, ja tack!
Jessica

Vi tycker inte om kommentarer ändå, så för all del kommentera inte!

Fånga dagen var jag ju i alla fall ganska dålig på! Denna dagen glömde jag att fånga över huvudtaget! Men jag får  skylla på att jag är hyffsat gött trött! Och det får man kanske vara, man blir väl det av att slappna av kanske?

I morgon blir det i alla fall fika med André. Sen trafikant Louise, vad vi ska göra? vet inte. Fånga dagen? Förhoppningsvis.
Jessica Arbetslös

-10 kronor blir det

Liet lite lite till! Två timmar sen slutar jag för sommarlovet, sen att det kanske blir någon helg sen är ju en annan femma. Men med två och en halv dag kvar till skolan börjar måste ju det sista av sommarlovet utnyttjas till max eller vad säger ni? Jo! Dumt då att inte ha planerat något! Väldigt dumt, men jag får väl göra som det stod i mitt horoskåp i söndagsbilagan, Fånga dagen! Ja vi kör på det. Jag har gjort nånting som jag vill visa, men jag måste bara bestämma mig om jag kan göra det först. Hm.. Blir att fundera på det. Haha. Pussakrama Persika

Scrapbooking

Såndär pysselperiod har jag kommit in i.
Här är mitt senste projekt, Teneriffa 2008:Jag har gjort ett album med klassresa till Bulgarien i 6:an också, har ni tur får ni se det en annan gång. Nu ska jag gå ner och fråga pappa vad som hände med övningskörningen.

Se upp!
Panik

Tandem med Skrik & Panik

Tandemcykling på Flatön stod på schemat idag. Två sommrar hann nästan gå innan vi kom iväg, men idag så small det.Sjukt kul var det i alla fall. Ibörjan gick det sådär, starterna var svåra och våra cykeltekniker skillde sig helt. Men sen kunde man tro att vi inte gjort något annat än att cykla tandem cykel, stigar, stenar, berg, lera och gägga - inget stoppade vår framfart. Sjukt bra dag, Sjukt bra sällskap, Sjukt kul, Sjukt!


 

Jessica

Monkis Höstekoektion
Jag måste nog gå och dö nu..
Jessica

If it means a lot to you

Har bäddat ner mig i min väl använda saccosäck, den enda sittmöbeln som får plats i mitt rum förutom skrivbordsstolen. Sitter här och lyssnar på musik och kollar lite höstkläder, ha-begäret väcks! Sjukt mycket fint. Monkis höstkollektion...


Jessica

Jessica, hon med enorma biceps..

Jag ska skaffa mig muskler! Världens biffigaste armar så jag kan surfa till Amerika! Nja, kanske inte riktigt, men det hade varit skönt att vara något starkare, för träningsvärken idag är inte rolig, och igår blåste det ju inte ens. Fast kul var det ändå och nu vänder jag också. Jag kunde ju inte vara sämre än Axel när han klarade det!

Nu sitter jag  på jobbet och längtar ut! Solen skiner och jag vill inte sitta inne, det är ju knappt något folk här!

Yess 

Hard work work..

.. eller inte. Nu börjar jag jobba igen såhär sista sommarlovs veckan. Men ska man ha råd med ny mobil körkort och resa så får man jobba.

Nej så farligt är det faktiskt inte, jobbar max 5 timmar om dagen denna veckan och är ledig  på fredag. Nu slutar ja ju om 35 minuter och denna dagen har gått fort faktiskt. Jag har kanske inte haft så mycket kunder men jag har fått sortera  på veckotidningar som ska skickas tillbaka och har dessutom hunnit läsa ut fyra stycken, så ganska bra jobbat av mig tycker jag. Nu är jag uppdaterad på kändisar, mode och skönhetsknep - Gud vad bra! Imorgon står det bara 2-3 timmar  på schemat, sen så kaaaanske det blåser på kvällen, hoppas det!

Jag jobbar nästan häcken av mig av att sitta  på denna stolen
Jessica Persika

Elsa   

Famijens nya glädje ämne hämtades hem i fredags

Jessica

Det blir bättre

Semestrar lite i Skrea. Kommer hem på fredageftermiddag/kväll/lördagdag.
 
Sarah Wikström av Jessica
Jag håller mig till vanlig penna och vanligt papper tills vidare.

Jessica

För att hämta hem glädjen igen

Jag åker nog bort lite, det blir nog bäst så. Det bli nog så, om man nu kan se så långt som till morgondagen. Hemma på fredag igen tror jag, förhoppningsvis lite mera pepp. Något följer med hem också, vad får ni se då.

Godnatt Jessica

Inte riktigt närvarande

Inte riktigt hundra. Inte riktigt som vanligt. Inte riktigt hel.

Jessica


Jag ska måla hela världen...


Jessica testar Louises riitplatta. VILL HA EN EGEN!

Persika

- Nytt inlägg -


Louise valde några från h&m, jag med..

Jessica

Humöret sviker, minen viker

Upp ner, upp ner, hit  dit, tänk inte på det, tänk inte alls.

Om alla sa som dem tyckte och tänkte, hade det bivit bättre då? Kanske, men antagligen inte, fast folk hade i alla fall inte behövt låtsas, för låtsas är ändå det värsta. Eller? Jo, det tycker jag! 

Döm mig bara!

Hemma med huvudvärken och tankarna
När var jag hemma en hel dag själv sist?
Jessica 


RSS 2.0