With or without you!

Äventyret är slut och nu ut i ovissheten. 

PERSIKA


090729125204

Ny duschad
Ny laddad telefon
Ny laddad ipod
8 timamrs sömn
Fritidskort
Fullpackad?

Nu är jag redo för vad som helst!
Pusshey Jessica


Ord - Bara ord - Tomma ord

Säg en sak, gör en annan eller inget alls.
//Jessica

MåndagEftermiddagInspirerade av dräktiga flugor skapade vi dessa underbara cupcakes. Med en touch av citron och en undersmak av créme fraiche, MUMMA!

Bex & Yess

WIIIIIEE


Är man med sina föräldrar på campingsemester och blott är 17år gammal, då är man ett barn; och då är det tillåtet och roligt att åka rutschelkana.

Persika

Ps. Är man  på stranden med sin kompis när man är barn så tycker man också det är roligt att ha tångkrig :)

Hem, ljuva hem, eller?

-Välkommen hem!
-Tack!

Sträckåka Öland-Bokenäs är inget jag rekomenderar. Men vad gör man inte för att ta sig hem.... Nej, det har varit bra faktiskt! Största nackdelen var nog att tä(/e?)ckning på både mobil och internet var urfunktion. Men egentligen vad gjorde det? Jag har ju trots allt fått mig en egen våtdräkt nu. Pappa betalar. Fast jag har genomskådat det, det är en muta. En muta till att jag ska följa med  på husvagnssemester för surfingens skull. HA! Men han kanske har mig där vi får la se... 

Vi fick surfat två gånger bara men... Haha, första gången gick åt helvete. J'vl' våg-h'lv't'n + nollbalans = fruktansvärt mycket adrenalin och att diverse inte-så-typiskt-jessica-ord slank ur munnen på mig. Men inte kom jag så långt för det, i princip ingenstans. Men dra upp seglet är åtminsonte bra träning för rygg och armar, märkte jag dagen efteråt och dagen efter det. Men andra gången, invigning av den nya dräkten, gick det mycket bättre faktiskt. Inte lika bra som i sutet  på förra sommaren, men jag åkte iaf ett tiotal meter antaet gånger. Jag lyckades til och med med något som min fader som surfat i 30år aldrig klarat av, backa! Jag åkte baklänges, hur f'n jag fick vinden i seglet på det viset är fortfarande ett mysterium för mig, men seglet och masten hamnade ju bara precis brevid mamman och hennes son, så ingen fara skedd. Men fan att jag ska lära mig! Hej husvangssemster i Apelviken! Pappa har nog lyckats... Fast då ska Louise med!

Men vi har inte bara surfat. Jag har aldrig varit  i så mycket affärer och spenderat så lite, stolt bör jag vara. Nej mina pengar fick gå till surfhandskar - jag gillar inte mina händer när dem svullnar till size ofantlig.

Nej nu är jag hemma och ledig i två veckor! Och dem veckorna ska tusan utnyttjas till max! Vi börjar i morgon.

Förresten så tror jag att jag egentligen borde vara en friuftsmänniska, för jag f¨år fruktansvärt ont i ögonen av tv/data-skärmar på kvällarna när ajg varit ute mycket. Eller borde jag kanske vara inomhus konstant då?.. Fast idag har jag ju suttit i en bil... Läste du verkligen hit ner? Gå och lägg dig! Det ska jag göra.
Godnatt Jessica

slängdigiväggenjävligthårt

I morgon åker jag till Öland, av någon anledning. Spendera tid med familjen? kanske.. Jag är orolig för hur det kommer gå för just nu går jag mest omkring och känner mig frustrerad, för vad vet jag inte. Men garanterat frustrerad! Hur tusan ska det suta om det börjar såhär. Rastlös, så jag inte vet var jag ska göra av mig sjäv också, så jag skriver ett blogginägg bra jobbat jessica!
Ta ett starkt sömnpiler och gå och lägg  dig Jessica!


Fånga dagen eller fantisera fantastiskt om framtiden?

HEJ 2010 kommer bli fett bra!
/Persika


Fånga dagen eller fantisera fantastiskt om framtiden?

HEJ 2010 kommer bli fett bra!
/Persika


-

Om jag lägger det  på en hylla högt upp, där jag själv inte når, där bara du kan plocka ner det.

/jessica

Jag är din vän och vi lär oss av varann

Ge mig någe nytt å tänke på! Förrvirrad blev jag lite där. Men nu förblir saker som dem är. I think. Jobb börjar bli långsamt, men 9 dagar sen semester!

Snurra min jord igen
//Jessica

Nu kommer bästa vännerna på en och samma gång

Louise anländer i eftermiddag/kväll och Rebecca på torsdagkväll(/natt) om jag känner hennes familj rätt). Lycka lycka lycka!
 Jessica

Saknad


Jessica

Vem är du och vem vill du vara?

Dom som är som dom tror folk vill att dom ska vara
Dom som är som dom tror någon speciell vill att dom ska vara
Dom som bara eftersträvar att bli omtycka av så många som möjligt
Dom som varierar efter umgänge
Dom som är sig själva

jessica

RSS 2.0