Akvarell på penna & tusch på pensel


Jag fick ju akvarellpennor och mera flytandetusch med tillhörande pennor?  (vet inte vad det heter) Så jag testade lite igår. Sjukt att få saker man önskar sig utan att ha önskat sig.

Jessica


Tack för allt

Tack för alla Grattis! Tack för att jag har så fina vännet! Tack för natten.. Tack för alla fina presenter jag fått som jag inte visste att jag önskade mig men jag ändå ville ha!

Persika


När liten blir stor och stora saker blir små

Verkligheten är nära men overkligheten känns närmare.
Jag blir stor men jag känner mig liten.
Det har alltid varit långt men nu är det fyra dagar kvar.


Jag fyller 18 på söndag. Nya kapitel kommer att invigas i mitt liv. Folk säger det inte är så stor skilland, men jag tror dem glömmer. När jag blir 18 är det i alla fall mycket jag tänkt göra som jag inte kunnat göra innan.

Jessica

Ett blogginlägg

Idag köpte jag flytande tusch men just nu kliar det inte i fingrarna, snarare  i ögonen utav trötthet.

Imorgon ska jag sova ut, länge, länge!

Jessica

Monday
Jag har kommit fram till att 25minuter är väldigt mycket.


Inte utav en livstid, men utav en kväll efter skolan. Det var kö hem idag på grund av någon lastbil som inte kunde köra.

Så jag var inte hemma förrän 17.25. Lite segt. Mycket seg blev jag. Det vände upp och ner på min kväll. Jag somna men nu mår jag bra.

Blev ingen målning i helgen.
Hanns inte med. Eller jo en jätte snabb teckning, men där sabba jag handen helt så den tänker jag inte visa!

Men jag måla lite nu. In scanningen blev lite sne. Så nu har jag skrivit för mycket text igen. Ingen som orkar läsa?Jessica

Mera Modeteckning


Vi fick i uppgift att göra en kostymteckning till en sagofigur/karaktär till en teaterföreställning/film. Jag valde Rödluvan. Hade inte jätte mycket tid på slutet så blev lite haspiga linjer på händer och luva, inte så planerade. Men men, jag ska bättra mig. Nu har jag ju inte tidspress  på någonting jag gör längre, eftersom det i så fall blir på fritiden.

Jag sitter och kollar på Idol nu, Mariette och Kalle - älskar dem! Egentligen kan jag NOLL om musik, bara vad jag gillar och inte. Och dem gillar jag!

Har sjukt mycket inspiration till att måla nu. På söndag förmiddag-dag tror jag att jag har lite tid över. Blir nog lite teckning då. Det kliar i fingrarna! Kul att inspirationen och kreativitet börjar komma tillbaka.

Jessica


Tänk att man kan bli så glad av något man själv orsakat

Dagen började trött med sovning på bussen. Men sen fick en glad händelse mig att vakna till. Jag hade haft förhoppningar om att mina nycklar låg inlåsta i skåpet och det gjorde dem! Gissa om jag blev glad! Detta gjorde hela dagen mycket bättre.

Så nu får ni se två teckningar som är gjorda med flytande tusch, lavering. Det var det näst sista vi gjorde på kursen och bland det roligaste att måla med. Undra om det är dyrt med flytande tusch. Någon som vet? Skulle vilja ha det i alla fall.
 
Signaturen föll bort när jag scannade  in på den sista bilden, varför? Vet inte.

Jessica


Ett långt inlägg

Idag blev jag glad & uppmuntrad, sedan arg och besviken, varefter jag blev illamående, vilket ledde till att jag blev trött.

1. Jag hade sista lektionen och betygsamtal i fackteckning A. Maria berömde mina modeteckningar med råge. "Det är väldigt frustrerande när man inte riktigt kan få en elev att förstå hur bra han/hon är." Det räcker med att jag säger det men hon satt och berömde mig i fem minuter, det gjorde mig glad och uppmuntrad.

2. Jag och Malin gick och fika en smoothie var på Einars och allt var frid och fröjd tills vi gick tillbaka och jag upptäckte sakanden av mina nycklar. Kul, andra gången jag tappar mina nycklar. Det gjorde att jag blev arg och besviken på mig själv.

3. Vi insåg att det var äcklig mat i skolan så sushiälskarna Marcus och Malin tog mig med sig och så åts det Sushi. Första gången för mig, det var gott i en början men blev lite tröttsamt mot slutet tyckte jag (trots att jag bara orka äta hälften :S). Sushi är nog inte min grej, märkte jag sen om inte annat. Illamående som ***! Usch och fy, trodde att jag skulle spy. Jag stod ut i en och en halv timma, sen orkade jag faktsikt inte sitta med kräkreflexerna uppe i halsen i skolan mer. Så jag gick hem tidigare.

4. Trött av illamående och sömnbrist somna jag när jag kom hem.

Men nu mår jag bättre faktiskt. Efter att ha ätit tillagad fisk mår min mage bra igen. Hade tänkt att lägga upp en eller några fackteckningar här idag, men min mapp är inlåst i mitt skåp (tur att louise har extra nyckel iaf(otur att hon inte var i skolan idag)) så får det bli en annan dag. Hoppas ni står ut.

Jessica

Cha Cha Bloggen

Igår fråga pappa:
"Har du mycket i skolan dennna veckan?
 "Nej, inte så... Jag har bara ett tal i naturkunskap på fredag, ett till tal på fredag, ett grupparbete  i naturkunskapen som ska vara inne, en affärplan för Travel Coaster och två böcker som ska vara utlästa nästa vecka eller nått."

Inte så mycket nej...

Jessica

Ps. Idag är det bara 20dagar kvar!


Idol & billiga skor

Kollar ni på Idol? Vad gör ni i Idolpausen då? Kollar  på cirkus Möller? Inte jag, jag sitter och uppdatera mig  på datorn, det har liksom inte hunnits med så mycket denna veckan. Sen så sittter, nej jag ligger faktiskt i min säng ett mindre ergonomiskt vis, med mitt senaste skotillskott på. 229 på skooboo i Ullared. Kan ju slänga in en bild, för ni har ju inte sett någonting från Ullared.

Jag funderar lite, dem är inte speciellt bekväma, väldigt hård tunn sula, undra hur det blir med att använda dem. Kan man sula om kanske?

Persika


Framtiden är vår

Halloweenmaskerad anlädde taggad som satan. Men där inne var det inte riktigt lika taggat. Och även om jag inte vill påverkas av andra, så  gör jag det ibland. Jag liksom dog lite. Men visst det var kul många stunder. Men inte  på det sättet som jag hade tänkt. Åh, förväntnigar är aldrig bra. Ska komma ihåg det nästan gång.

Hej! Har ingen kamera, så för mer bilder, kolla mina taggar  på FB.

Nu är lovet slut, det blev heller inte som tänkt. Jag hade tänkt plugga mycket, men i vanlig ordning blev det inte så. Jag har haft ett sjukt bra lov istället! Men de gick liksom lite fort. Vart tog det vägen liksom? Och nästa år vad gör jag då? Ja inte har jag höstlov i alla fall! Inte går jag  i skolan (ganska säkert iaf). Hoppas jag gör nånting kul. Nej, jag ska göra nånting kul. Framtiden är oviss, men jag gillar ovissheten  på något sätt. Nästan år kan jag göra vad som helst, VERKLIGEN VAD SOM HELST!

Jessica

RSS 2.0