Tagga Halloween!

Har ni kommit på hur ni ska spöka ut er i morgon?
För ni ska väl spöka ut er?

Jessica


Sooova

01.52, 01.52! Sen dess har jag vart vaken idag. Kunde helt enekelt inte somna om sen jag vaknade. Fattar inte. Men ja jag var iaf pigg när jag gick upp tjugo över fyra efter att ha legat  o läst ett tag. 05.05 bar det av till Ullared! Där inhandlades lagom mycket. En "skinn"jacka för 150kronor!! Röd, jag gillar röda skinnjackor.

Nej nu tror jag faktiskt jag börjar bli trött, har faktiskt inte kännt av det så mkt innan idag, konstigt nog. Det är nog lagom att sova tre timmar och tjugo minuter  per natt. Näää?

Godnatt


Det var det


Gjorde klart bilden igår. Nu vette tusan vad jag ska me den till men det är ju kul att måla iaf. Måste ju öva för att bli bättre :)


Idag har jag köpt sockar med Louise och gjort något annat som vi har gjort många gånger förut. Kan ni gissa vad?


Jessica

fortsättning följer
Hmmm... Pälsmössa, det ska jag inte försöka mig på igen iaf!
Elller jo kanske.. Nu får det räcka för idag, kanske blir kalr  i morgon då. Det är ganska spännande att måla med oljefärger, penslar har vart min vina värsta fiender innan, men de e kul så jag får väl försöka lära mig dem nu då!

Jessica

HÖSTLOVSBLOGGNING

Undrar ni vad jag gjorde igårkväll? Klart ni gör!

Ja spänningar i rygg och axlar gjorde att jag trodde det skulle vara klokt att stanna hemma så att dom försvann lite. Först blev det att prata med nyhemkomna Marlene som haft två fruktsnsvärt bra veckor. Marlene var i himmeln och jag var i helvetet v.42 och v.43. Marlene var på Malta och jag var i skolan. 

Sen blev det Idol. Sen tröttna jag  på Idol, så jag kika lite på datan och msna med sällskapsjuka Ludvig. Sen tröttna jag på Ludvig. Nej, men jag fick för mig att måla det är ju avkopplande. Eftersom min kreativtet har gått och hängt sig i Östarbos entré så blev det ett ansikte. 00.45 gav jag upp och gick och la mig, så här såg det ut då:


Jag ska fortsätta sen tror jag men jag måste städa innan jag bli halshuggen här hemma.

Jessica


Vi lever i ett ganska bra århundrade ändå

Har upptäckt titta på tv när du vill online and I like it! Jag gillar 20hundra talet!

PERSIKA

Ååååångest

Ångest över Matte D provet i morgon så det heter duga! Vill inte, vill inte, vill inte! Kan inte, kan inte, kan inte! IG, IG, IG!

Det kanske hade gått om jag lagt ner tid på det, men så förbannat jävla onödigt och tråkigt, jag dör. Hugg av mina fingrar så jag praktiskt taget inte kan göra matteprovet  i morgon. Jag orkar inte.Igår var i alla fall bra: basket, grill, brainstorming.


Jessica

Mmmm OooooooLJAaa

Jag vill ha en ateljé med staffli! Allt på golvet och intsängd oljefärgslukt i rummet är ingen hit.

Jessica

Vi två, 17år

Jävla smörkillen på Expert! Haha! Men aah, vill ha min telefon nu! nu! nu! Snart två veckor sen jag beställde ju..

Övningskörde förut fick använda tutan två gånger under loppet av max en minut. Först ett blindt rådjur som vägra flytta isg från vägen. Sen en jävla idiot jävel som körde om i en kurva. Ja vissa borde halshuggas, eller ja inte vara ute på vägarna iaf!

I morgon är det ingen skola! Ledigt, fy vad skönt! Hej på alla som ska ut på krogen idag, jag sitter här hemma och drunknar i ensamhet eller något då. Haha, nej så farligt är det inte, än...

Jessica


Upp och ner som du inte riktigt förstår

Hemma idag. Inside out.
Känns som jag hostar upp hela jävla insidan på grund av det där onda som sitter i hasen, men de vill då inte komma ut och inte huvudvärken heller. Men om jag kan somna ikväll blir det skola i morgon iaf! Man blir väl inte friskare av att gå hemma?

Tala om för mig när nästa plan kraschar så jag hinner byta i tid
Jessica

Färga-håret-abstinens?

I veckan när det var så mycket tänkte jag att jag kommer väl bli sjuk när det här är över. Håller på att bli sjuk är precis vad jag sysselsätter mig med nu. Halsen smärtar, hostar, trött, orkeslös, ja ni vet. Vill inte vill inte vill inte! Men jag kanske mår bättre i morgon, hoppas.

Gårdagen var iaf bra. Marlene firades lite smått, hon fyllde i torsdags. Hängde med Louise hela dagen. Spela sällskapsspel och skratta hos Ludvig. Skratta i bilen påväg hem!!!

För många olika färger och nyanser i håret nu?

Jessica


Haha, lite underlig och rolig är han

Andas ut! Fy vad skönt.

Va händer ikväll? Är det fredagens vanligaste fråga eller? Jag tror det. Möjligt att hur mår du? toppar det. Vart hos frissan, övningskört till torp, frågat om var min mobil håller hus, handlat mat med min mor, övningskört hem, kollat idol, målat. Det hände ikväll. Och nu mår jag bättre, mycket bättre. Hoppas ni också gjort något som får er att må bra ikväll och inte gjort bara för att göra. Vi får inte glömma bort oss själva.

Jessica

Stennacke

Nacken! Who-ha va spänd jag är. Sjuktaste, rör  på huvvet nej tack. ONT ONT! Stressad? Lite ja! Men nu släpper det lite hoppas jag, vissa saker avklarade! YES! Aja, inget planerat för morgondagen, kanske lika bra det. Kanske behöver slappna av, varva ner, lägga stressen på en hylla, låta spänningarna i naken släppa. Ja vi ser i morgon, då ska håret cuttas iaf, skönt. Och kanske tre dagar efter vad dem sa från början att dem har fått in min telefon! Min nya telefon!


Long long time ago

Jessica


RSS 2.0