Lyckorus

Det va ett jävla gnäll om att vi ska uppdatera! ;)

Neeej, men faktum är att ja vill skriva men vet bara inte om vad. För tillfället har jag varit hemma från skolan i tre dagar, eftersom jag har dragit på min ÖRONINFLAMMATION! Äter max två mål om dagen (varm mat äcklar mig något fantastiskt för tillfället), sväljer minst 6 tabletter om dagen, sover, är döv på höger öra men samtidigt så ljudkänslig att jag inte fixar att radion är på samtidigt som någon pratar. Hur jobbigt?  Nåväl.

Jobbar HELA lovet utom två dagar (vara en söndag, så det räknas ju knappt..)

Lite lyckorus i sjukstugan:

 

Louise


Lite sommarvärme snart tack!

Vissa saker känns konstigt och vissa saker känns som dom saknas. Men jag är lyckligare än på länge på något vis. Jag är sjukt sugen på att surfa med!

Jessica

Röda skinnbrallor och axelvaddar


Kom såhär  på kvällskvisten på att jag skulle måla en teckning tills i morgon. Läxor är ganska lätt att glömma av när man inte är van vid att ha dom. Bilden med nacken på en kille i mössa skulle ge mig färginspiration, mycket inspirerande tycker jag... Tror inte min lärare tycker om mig eftersom hon gav mig den bilden. Därför tänker jag inte lägga ner mer tid på bilden. Skrattar bäst som skrattar sist!

Jessica Wikström

Måbra-inlägg

Jag mår fortfarande alldeles fantastiskt. Idag börjar min helg! Idag har jag fått min studentmössa! Idag har jag raggat spånskivor av Beijer för 615kr! Ni är jag helt slut i armarna efter att konkat med dem hit och dit. Det firar jag med att åka och hämta Marlene med den farligt gröna bilen. TRÄNING!


Hoppla hej
Jessica

Allt är bra och ingenting spelar någon roll

Jag vet inte jag känner mig bara lycklig. Finns liksom inte så mycket anledning till att känna något annat. Det finns ingenting som tynger mig något speciellt nu. Allt är typ bra! Igår var bra! Louise är knäpp och jag dör om jag inte får resa iväg med henne snart. Livet leker och ingenting spelar någon roll, typ! Mitt livs negativaste punkt just nu är arkitekturinlämningen näta vecka som jag typ inte gjort mycket alls på. Men det ger sig! Dagens positiva överraskelse: Jag har typ tio lektioner i veckan och är LEDIG hela FREDAGARNA!

PERSIKAAA

Ett sms som fick mig att aldrig vilja sluta le

Idag fikade vi och åkte och dejtade torp. Jag kom med dumma komentarer till allt och Jessica bara skrattade. Jag skrattade med, åt framtid, livet och vänner. Sen jobbade jag sju timmar och åkte hem för att baka 25 kakor. Allt flyter på så jäkla bra nu, trots mer att göra än någonsin. Ett par vänner och lite skratt, mer behövs inte för lycka. "Det smakar så bra att leva". Kunde inte ha sagt det bättre själv, faktiskt. Ett sms fick mig att inte vilja sluta le./Louise


You and I

Blir helt knasig av att buda på Tradera. Målet med att skaffa traderakonto var att köpa två saker;
1. En skinnväst
2. Paljettröjan från Vila

Hittade en skinnväst men NÅGON RADNOM IDIOT budade över och jag bangade ur.
Har sedan dess sökt ÖVERALLT (skämtar inte) efter en skinnväst, utan resutlat dock. Idag hittade jag dock Paljettröjan från Vila. Om 3 dagar går auktionen ut, om tre dagar kan jag andas ut.. Eller något. Glömde förrestan att betala en räkning, vaknade i panik imorse och kastade mig över datorn, med darrande händer slog jag in alla koder, höll på att betala fel summa, tryckte på fel knappar osv. osv. Men 4 dagar försenat (förlåt HM) så är iallafall räkningen betald.

Smsade Jessica förut "Hur går det med livet?" fick svar nu. Åkterkommer om hon skrev något spännande, He-he.
Snart är det vår, TRE resor planerade under tre månader (Stockholm-Finland, London + solresa!) LIVET BÖRJAR NU! Det känns så. Känner på mig att den här våren blir något av det galnaste, vi börjar med att lägga i nästa växel imorgon tycker jag, jag är fett redo för vad som än väntar!

Ps. Vila tröjan blir min, jag känner på mig det.

Puss alla fina! /Louise

Jessica, du + jag + Torp imorgon? Innan jobbet? Svar tack.

RSS 2.0