Tripp Trapp Trull

Blev visst en tripp till Malin igår istället och kolla på film med några mysiga människor. Idag trippades det lite också. Ullared för att införskaffa lite saker inför min nästa tripp. Nu är det bara resväskan och flygbussbiljetter som ska fixas. Sen är jag ready to go.

Persika

En snäll liten flicka med lugg

Tog fram saxen och lät massa hår falla. Blev en käck liten lugg, så nu tycker min mor att jag ser snäll ut. Jag är också nöjd. Nu ska jag lacka naglarna och sen bär det av till Louise Polis. Skälla lite på henne för att hon dissat mig och spinning två gånger i rad. Vågar hon inte spinna med mig?

Jessica Persika

Årets första snöfall

Var på Norrskolan och spelade basket med en fjärdeklass, vi hade samlat klassen för att avsluta när ett av barnen utbrister "det snöar!". Allas blickar vänds upp mot fönstren och det snöade stora, fina flingor. När jag insett att det verkligen snöar och återvänder till verkligheten blir jag nästan ännu mer förvånad. Vissa av barnen har skuttat upp från sina platser och dansar runt i gympasalen, samtidigt hörs olika stämmor av "jag ser det snöar" från barnens strupar. Efter jag samlat mig, IGEN, försöker jag och Marlene att lugna ner och samla eleverna igen. Lönlöst. Deras lärare griper in. Tillslut kan vi prata med barnen igen och bara bli avbrutna varannan meningen för att någon har något att säga om snön. Min slutsats är att barn gillar snö.

Jessica Wikström

Romantisk skypemiddagEftersom Kristians webbkamera inte fungera så fixa han så fint med en bild på sig själv och räkor, så jag ändå kunde joina hans räkmiddag. Dessutom smaskar han extra högt för att jag ska känna mig som en del i hans romantiska middag... Väldigt gulligt...

Jessica

Köpa dator?http://www.inwarehouse.se/k/ki.aspx?sku=595882


Persika Jessica

08:53 Har glömt visa

louise

08:43 Jag kunde sovit nu

Igår var jag på Biotherm kurs! Snurrade i huvudet av all info, trodde de skulle lägga sig till idag men nej, siffror, hudens struktur, thermalplankton, rengöringar och krämer snurrar fortfarande i huvudet. Fick en sak därifrån, visar ikväll :) + köpte Diorsborstset på disken inne på Åhlens, visar den också sen!

Kul att när jag för en gångs skull ska få "sovmorgon" (sova till längre än sex), så ställer jag klockan på ringning en timma för tidigt!! Hur trött va jag igår på en skala? Jag är inte van vid att gå upp klockan sex varje dag och komma hem sex - sju varje dag.. Men imorgon är min enda lediga dag och då ska jag och Jessica ge oss på spinning! Kan gå huuur som helst...

.. åkterkommer med resultat.

Poolis

15.27 Utgång

Sitter och plöjer igenom Hoffmaestros nya album! Bra! Har målat naglarna i en egenfixad nyans (blanda lergårtt och rött så får ni en snygg rosa!). Var på jobbet idag kl åtta för att gå igenom Sensai (Kanebo), hudvården. Nu vill jag ha allt, haha. Så jäkla bra grejer, synd bara att inget kostar under 500kr. Fick iallafall med mig en grej (beställd), visar när jag får den :) Visste ni att det finns ett en-timmarsprogram på Discovery om en av Sensais krämer?! Huuur coolt? En standardkräm på japanssjukhus, till patienter som kommer in med brännskador m.m. En av fyra krämer som finns i hela världen som kan läka ärr och få skadad hud att läka sig själv. FATTA! Och så kostar en burk 6000kr också...Seen fick jag agera räddare i nöden och jobba en stund :) Skulle "bara" ha jobbat 3 totalt dagar denna veckan men är visst uppe i 5... Inte mig emot, älskar att jobba med mina brudar <3.

Ikväll är det Malins kväll! Tjejmiddag - förfest- utgång är tanken. Grymt! Jag är taggaad till tusen! Längesedan nu!

Louiiiiseeeee

Bastant sovmorgon - Imorgon

Sitter här i min säng med dator i knät, sällskapssjukkatt i famnen och mascara under ögonen. Efter den tidiga morgonen tredje dagen i rad - nästan fjärde faktiskt -, efter att spelat basket med Sandersdals och Herrestadselever, efter att ha handlat mat med Klara och efter att lunchat med den samme och Louise var det meningen att jag skulle åka och simma men energin hade liksom försvunnit. Så blev att åka hem och somna i soffan och vakna inte ett dugg piggare med mascara under ögonen. Men i morgon är det ledig dag och jag ska inte göra nånting! Eller ja kontakta dalabersskolans idrottslärare, tvätta, plocka med disken, laga mat och träna. Men annars ingenting! Ska bli förbannat skönt.

Och är grymt avis på Klara som åker till Australia på söndag! Galet! Undra när vi ses igen liksom, ingen som vet och ingen som vet vad som hänt då. Det är spännande. Trivs nog med att leva i ovisshet ändå.

Jessica

12:14 Just the way you areLouise

AUSTRALIEN BABY

Åååh vi har bokat!! Har suttit och stirrat på biljetten nu.. kan knappt fatta att det är sant, 3 januari åker vi - försöker att intala mig att 5 månader inte alls är en lång tid... går sådär. Men ändå! Nu har jag något att se framemot! :D

Fiiiiiint

Louise

Vill inte vara här mer - Är snart inte här mer

Nu orkar jag inte mer höst.
Nu orkar jag inte mer Uddevalla.
Nu vill jag bara åka härifrån och upptäcka nya saker.
Nu vill jag ha ett kul och spännande liv.
Nu är visst om 6 veckor.

Om 6 veckor flyger jag för att bli borta en månad. Sen hem och sen? Den som lever får se och fan vad jag ska leva. Jag är inte riktigt med  på min sanning än dock. Det känns liksom avlägset och overkligt att jag har en framtidsplan som innebär at jag ska åka ut i världen på helt egna ben. Känns fint ändå att börja att åka ut i framtiden tillsammans med Madde att börja. Om 6 veckor.

Jessica

RSS 2.0