Nyår i min skalle!

Nu är det bra det tråkiga kvar. Städa upp efteråt. Sytt de sista fem stygnen förhand på min nyårsklänning nu, så då är det bara städningen kvar. Blähä. Men det var kul så länge det vara, att sy alltså. Man borde göra det oftare.

Ja, ja ikväll bio med M&M och kanske Stina? Det blir trevlans åtminstone.

Åh, snart är det 2010, det där året som det kommer att hända massa på! Åh, jag gillar 2010 redan! Och nyår ska bli bäst! Det känns bra nu iaf, även om alla ska vara på olika håll. Louise Polis ringde och berättade om våran förrätt vi ska tillaga förut, det blir bra!  

Persika

Va händer med ägarna bakom bloggen?

Ja Louise jobbar som en gnuuu! Hon skulle träffa mig idag men blev såklart inringd.

Själv håller jag mest till i göteborg -  fredag, lördag, söndag. Kör bil i snö-regn och slask kaos. Släktar, shoppar och släktar. Sen så gör jag något lite över min förmåga också - syr en "nyårsblåsa" för att citera Klara. Lite uppdaterade blev ni nu. Nu borde min svarta nylontråd vara hem snart så jag kan sy klart blåsan!

Persika


Första idéskiss på balklänning


Jessica Persika

Teoris i måndags & Uppkörning idag!

KÖRKORT!
Fy vad jag e glad. Fy vad jag inte trodde jag skulle klara det. Fy vad skönt att inte behöva gå till körskolan igen. Fy vad skönt nu kan jag också börja läängta till jul!

JESSCIA

HALKA

Hade halkan idag och det var faktiskt sjukt kul! En bra dag har det varit men nu är jag sådär trött igen.

Det är någon har och gör en gratis sanering utav våran vardagsrumsmatta, lustigt jobb att ha tycker jag.

Gå och lägga sig klockan nio en tisdagskväll, det kanske blir så med. Tror att mitt timmbehov av sömn ökar med sådär 3timmar på vinterhalvåret  jämfört med sommaren. Så en dag av pigghet skulle vara välkommen snarast!

Jessica


Det snurrar i mitt huvud

Gud vad det snurrar  i mitt huvud just nu, det är alldeles för många viktiga saker att tänka på just nu. Alledels för mycket, åh vad jag längtar till jullovet. Jullovet = min chans att andas ut och göra allt jag tycker är kul. Åh, det här jullovet kommer bli bra, det är efterlängtat och kan bara ge. 

Lite teckningar ni inte fått se från fackteckningskursen. Vi fick ju testa på olika målningstekniker, vissa passa mig bra, vissa passa mig sämre. På Jullovet blir det nya tekckningar, på andra vis. 
   
Jessica

ZZzzz..

Gå och lägga sig klockan nio en söndag? Funtar på´t!

JeZZzzica

Inte inlägg åtminstone

Den där svinsprutan tog musten ur mig. Sovit så mycket som jag gjort nu kan jag utan att överdriva säga att jag aldrig har gjort. Idag har jag.. Nej jag vet inte va jag gjort. Gick upp klockan 12, varit uppe i 6 timmar nu men har inte en aning om vad jag spenderat min tid på.

I helgen ska jag iaf spela match och köra till Ullared! Haha, det är sjukt ofta jag är på Ullared nu känns det som. Men men, intet mig emot.

Jessica


RSS 2.0