DÖDA MIG!

Nu har jag gått med den här jävla huvudvärken i tre dagar, det släpper ju fan inte!
Blixlåset på onsdag, PEPP PEPP! Eller inte... Ja, ja det blir väl vad vi gör det till så det blir nog kul tillslut ändå.

När jag  ändå är i gång och klagar kan jag ju deppa lite över att jag antgligen inte hinner till Hellreigns spelning dena gången heller. Fast slutpel det är ju kul, men jag ville ju verkligen komma!  Men men jag får väl stanna hemma o tråka sen efter matchen då också. Men fan vi måste vinna nu då så att vi går vidare, annars är det ju totalt bortkastat.

bara så att ni vet

Och allt du kom med var snön?

Goda nyheter, det va nog en älg för nu är täckningen tillbaka igen.

Idag har jag vart en mycket snäll flicka som handlat mat för sin familj alldels själv. Mamma blev mycket glad på mig när hon bara behövde betala. Är jag inte en ängel så säg.


you and me togethkjasdbgvösdnbväa

Jag sitter och kollar på radion, rå glor! Det hjälper inte. Typ det ända bra med mitt rum är att man får in Göterborgskanalerna på radion, däribland bandit. Men nu är det som bortblåst bara sprak, som från ingen stans försvann det.

 Ja, men du kan väl lyssna via datorn då?

Ja de kan jag väl, men man har ju inte alltid på datan och det är så mycket enklare att bara sätta på radion. Vi får hoppas att det bara är en älg som står där ute på åkern och tar upp all teckning. Nu ska jag glo en stund till, sen får jag nog stänga av brusandet.

Someone like you

Och med våren kommer....

Ingen rubrik

Nej nej nej. Skulle vart och skällt ut småungarna som inte kan sköta sig idag men feberförkyld, kul! I morgon stannar Jessica hemma och kurerar sig, för till helgen måste man vara frisk!

Grattis Josse till en fantastisk modeshow iaf :)

Indie, Hard Rock, Metal, Pop, Heavy Metal, Rock, Alternative, Punk Rock, Blues, Punk..

Äntligen gör jag nått åt kaoset i min ipod :)
Sådana tråkiga saker man kan göra när man är  för förkyld för att göra något vettigt. Jag måse ju trots allt vila upp mig så jag orkar gå till skolan i morgon, så att jag sedan kan se  på josses SURGE OF JOY. I morgon blir en bra dag.

Jag har en jacka att hämta ut, men inga pengar att hämta ut den med, DET är frustrerande ska ni veta!


:)

Jag är glad. Jag är på bra humör.
Varför?
Ja de beror inte  på att jag är förkyld som tusan eller att vi förlora matchen idag i alla fall.

Tora Mäsk!Man kan ju spekulerar lite i alla fall

Jag gjorde intresse testet på arbetsförmedlingen. Ett test där man får svara på massa ledande frågor, så att du efter att svarat på ett antal frågor får massa jobbförslag. Ganska intresant faktikst. 

Liksom ofta at tjag skulle kommit på att glasblåsare faktiskt låter ganska intressant. Men de gör det tycker jag nu, asså lite annorlunda och kreativt och så. Fast jag har ändå lite svårt att tänka mig själv som glasblåsare men annars så låter ju grafiskformgivare, curator, dekoratör eller tapetserare helt fel heller.

Nu lyfter vi <3

Kvällen har tillbringats med laget: Taco buffé och bowling stod  på schemat. Inna dess råka Stina, Marlene och jag på några utbytestudenter från Belgien. Vi hann även med en sketchinspelning före kvällen huvudsakliga handling.

Jag vill sammanfatta det såhär:
Aplåder
"Vitlök är mitt party trick"
Do-dunk!
Nu har vi landat <3
Schuop!

Vila i frid


Även om jag visste om det, så är det skrämmande tomt nu.


VA?

Släktingkalas var det igår. Grattis mormor 80 år.
"Det är någon som tappat en hörapparat"
"Va?"
"VA?"
"Va sa du?"Köpa en ny jacka kanske?

Va säger ni?


"groda glasstrut, pinne"

Badhuset idag. Asså bada, de gör ju inte att man längtar mindre till sommaren. 
Man sväljer mer vatten när man skriker och pratar. Jag behöver inte oroa mig för uttorkning dem närmaste veckorna.


NU

NU har jag hårfärg igen :)
NU har jag också köpt ett par väldigt snygga skor :)
NU har jag köpt en plastklocka :)

Louise & jag tog oss en lugn anti-buss kväll igår. Det var skönt. Idag blev det överby & hårfärgning.

Passa er för nu växer Jessica till oandae höjder senare i vår, 1.80 kommer hon att va då och då.


Tjoho

Matchdag idag. Libertad. Vi vann. Det kom mycket publik! Jag har bra kompisar :) Jag ska skaffa mig självförtoende så jag kan börja sepla på riktigt igen. Allt handlar om självförtoende. Självförtroende, sjävförtoende, självförtroende!

Louise kommer om cirka 7minuter! Vad vi ska göra vet bara gudarna.

Igår var detfödelsadagskalas för andre & pokerkväll hos emil. Bilderna får tala för sig själva.
Bad hairday, every day!Jag vill ha en hårfärg!

Urtvättat rött hår med både brun & blond utväxt är ingen höjdare. De går liskom inte att vara fin i håret.

Va säger ni brunt som förra året vid den här tiden?
 

SOMMAR EFTERLYSES

Så j'vla taggad på sommarlov är jag nu! SOMMARELOVET 2009 kommer bli bra, jag känner det ända nere från tåspetsarna och ut i dem längsta hårtopparna. Solen idag ingav mig hopp om att det itne är så fruktansvärt långt kvar.

I sommar ska göras så mycket, när alla andra är på P&L planerar jag och louise ta en runda med tandemcyklar (vi är lite mer, va säger man, softistikerade?). Vi planerade ju tandem och pyjamas party på flotten klockan fyra  på morgonen förra sommaren men det blev ju inte så mycket med det, då jag gick och blev sjuk när planerna skulle bli till verklighet. Yesslolls skall även campa denna sommaren. Louise ska få bo här när min familj är på campingsemster och om jag nu skulle jobba då och inte louise så får hon gå och bli min hemmafru! Louise har även lovat mig att vi ska båta litegranna. Jag ska lära mig att surfa lite bättre än förra sommaren och Lollsa måste testa.

Nu kanske du tror att jag inte vill träffa er i sommar, utan bara träffa Louise. Men det stämmer inte alls, det är bara det att när man går och längtar efter sommaren tillsammans, på bussen på morgonen, eller någon annanstans, så dyker det upp en hel del bra idéer. Men vad som inte skall göras i sommar är att sova! Det borde vara dödsstraff på att sova bort sommarlovet. Så för att inte sova bort det kan det vara bra att ha lite grejjer planerade i för väg.

Så vad är ni sugna på att hitta på i sommar?


Huvud, axlar, knä & tå, knä och tå... Eller?

För nån vecka sen dök en fundering upp i huvudet på mig. Sånna här funderingar dyker ganska ofta upp i mitt huvud, men jag yttrar dem kanske inte alltid. I alla fall så löd det typ så här.

Asså, Huvud, Axlar, knä och tå, borde det egentligen inte heta Huvud, axlar, knän och tår? Jag menar varför är bara axlar  i plural? Man har ju faktikst två knän också, och hela tio tår!
Den här funderingen yttrade jag för min syster, till en början såg hon helt ställd ut och undrade vad fan som pågick i mitt huvud och om jag inte tänkte  på väsentliga grejer såsom hon tänker. Men sen tog hon faktiskt till sig funderingen och hon har liskom tagit upp det med mig flera gånger och frågat och undersökt bland flera vänner men dem har inte haft någon lösning. Så nu vänder jag mig till er. Hur hänger det ihop? 

Idag blev det så att vi råkade ta upp det igen i mammas närvo, och självklart så spårar de ur med en gång.
"Ja men om man bara har ett ben då?"
"Eller om man  har amputerat benen"
"Jo men då blir det stump stump på slutet"
"Och om man amputerat bara ena benen så blir det: Huvud, axlar, stump-knä, stump-tår"

Ja. och sen fortsatte vi en bit på det. Men vad jag undrar är fortfarande: Varför säger man bara knä och tåP man har ju lika mkt två knän som två axlar.  Någon som har svaret?


TONIGHT I'M GONNA TAKE YOU HIGHERKLARA & YESS taggar!
Vi är smarta, vi är bra, hoppas nu bara vi får tag i en bostad!

Nån som vill bjuda över stefan på 6 miljarder?

Nu är jag trött! Riktigt matt! Det är jobbigt att först bli stirrad på i 20minuter, sen bli sutten på, kittlad, fasthållen, fast hållen kombinerat med kittlad och till slut  få händerna fastspännda med spännband och såld på auktion.

Tillbaka

Hon kom hem, hon lämnade mig inte. Min katt var hos vetrinären igår och jag trodde hon skulle bli avlivad men dem ringde och sa att hon kommer hem. Hon lever fortfarande! Nu får hon två veckor med ny antibiotika och sen får vi se...

Jag trodde du ville pröva nått nytt, men vi verkar gå tillbaka i gamla spår..

Det känns som igår när du knappt syntes i det höga gräset...

Lämna mig inte...


ÅT HELVETE

Den här dagen var dömd..


Inlägget är mest tråkigt, precis som väntat..

Matchen kändes mest tråkig, precis som väntat.. Men vi vann ia alla fall med typ 20poäng, kommer inte ihåg. Nej det var ingen super match, men på tisdag då är det dags igen och då är det Tjörn som gäller! Usch jag gillar inte vardagsmatcher och jag gillar inte Tjörn!


Hej Meningslöst

Hey, hey! Trött, Trött! 
Sådär seg jag känner mig idag, inte match taggad direkt men de kommer väl. Det måste det! Men jag tror inte det är bästa sättet att tagga o sitta här i sängen med täcke och dator. Nej snart ska jag gå upp och börja aktivera mig.

RSS 2.0