Om jag kunde måla hela världen iställetSkriv en essä med valfri frågeställning kring romantiken... ÅH, noll inspiration! Vet inte vad jag ska skriva om. Åh kunde inte alla läxor vara som fackteckningen, då man inte behöver tänka bara göra. MEn kanske skräck då.. Eelr nått sånt. Det är ju lite fascinerande iaf.Tema Afrika
OBS! allt är tänkt i syntetmaterial. Inga djurhudar här inte!
Hittar ni lejonet, leoparden, de afrikanska träden och svartskinn med inspiration från.. ?I helgen har det mörkercyklats, filisoferats kring livet och döden, målats, övningskört, tjej/singstar kväll, burits möbler.
På det stora hela en bra helg och den är inte slut än, match ikväll. TAGGA TAGGA!


PERSIKA


Persika Arkitekturar

I arktiekturen har vi "området mellan broarna" som projekt, och här är mitt bidragande. Det är  i a3 ormat så jag kunde inte scanna in, därav bildkvalitén. Jag vet inte om jag är riktigt klar heller, ska nog jobba med lite mer konstraster och olika mjuka byertspennor. Men i alla fall, så är jag ganska nöjd hittills.
 

Och NU! Ska jag snart åka bil med BÄSTATSE LOUISE som har tagit körkort! :D GRATTIS TILL HON - BÄSTASTE!

Jessica

Korrekt menn känslokallt

MERA KÄNSLA! Hur får man mer känsa i en bild???

PERSIKA!

Ät fett och socker tills du spyr

Om man har huvudvärk och sömnbrist åker man inte på Håkan, då åker man hem och går och lägger sig, sover en två timmar. Varefter man vaknar total förvirrad, läser några sidor i en 1800-talsroman, ser på Idol, slöar framför TV:n - framför datorn, tröttnar lite och målar en fackteckning utefter riktlinjerna "klä en kändis" - resultatet blir en michael jackson med orkester jacka, kreativt? NEJ INTE ETT DUGG!JESSICA PERSIKA EN TRÅKIG MÄNNISKA


Fackteckning - Tema Skräck

Sorry för den dåliga kvalitén men datorn som scannern är kopplad till har hängt sig <3<3<3 och jag äger ingen vanlig fungerande kamera så de fick bli webcamen. Men där har ni iaf dagens syssla, som krävde mycket energi för att få mig att göra. Sen har jag också varit trött och gjort ingenting och varit på släktingkalas hos Louise.

Godnatt Trött Jessica


Författat 20.30 Publicerat 22.30

Lite tragisk känner jag mig för en till hemmafredagkväll, men jag skulle faktiskt grejja denna fredagen. Men nu blev det inte riktigt så på grund av saknad energi. Så de får la bli en annan dag. Idag har jag i all fall skrivit in mig på körskolan, bra jobbat - ett steg i rätt riktning iaf.

Har ni tänkt på vad fel det kan bli om man bara tar en godis utan att kolla på den, hur man då kan förstöra smakupplevelsen totalt genom att tugga på den på fel sätt? Det har jag funderat på lite nu iaf.


Lite töntig känner jag mig när jag längtar till nästa arkitektur lektion för att fortsätta på min teckning, men töntig är okej.

Jessica Wikström


SkorSkor

Skulle kolla på mobil, köpte dessa

på dinsko.

Men mobil är så svårt.

Jessica

Bra trött måndag

Haha världens tröttaste dag idag, verkligen! Stina, Louise och jag höll verkligen  på att dö i slutet  på fackteckningen, övertrött som jag vet inte vad men kul hade vi. Så kul att hela klassen fick sluta tidigare. Och imorgon är det sträcktävlig, snyggast teckning med minst sträck! HA! De blir något de!

Ikväll är det trött hemma kväll helt utanläxläsning, sjukt skönt!

Jag vill ha ett par nya skooooor.


PERSIKA


BRA SÖNDAG

Idag har jag städat mitt rum, något som verkligen var på tiden och det gick till och med bra att städa, inte alls så jobbigt som jag brukar tycka. Det var bra. Sen har jag surfat också och det var sjukt bra. Sen har jag inte gjort svenskaläxan, det är ba för då kan jag må illa när jag läser den på bussen i morgonbitti.

BraJessica


singing lalalala lalalala


Foto: Sarah Wikström

Dra-på-lakan måste vara en av världens bästa uppfinningar.

Jessica


two dresses in oneFackteckning-Inspiration godis-Fruktkola

Jessica

Sådana här fredagkvällar är ganska sköna och behövs ibland

Jag målar med vattenfärg. Jag brukar inte måla med vattenfärg och nu kommer jag  ihåg varför; pensel är ganska jobbigt och framför allt man måste vänta på att det ska torka innan man kan börja med en annan färg för att det inte ska rinna ihop. Nu väntar jag  på att det ska torka så jag kan fylla i konturerna med tusch. Vad jag målat? Fackteckning läxan måla en outfit med inspiration från godis. Min inspiration, Fruktkola hallon.

Kika in lite senare och ni får se resultatet
Jessica


Jag sa ju att jag skulle lägga upp kläderna så..  

Stortröja med dragkedja, Cubus
Sjal, H&M
Jeanseggins, Kappahl
Tshirt, H&M Diveded
Kofta, BikBok
Örhängen, Ur&Penn

Sovmorgon i morgon!
Persika


Göteborgtorsdag


09.45 lämnar mormors lägenhet

11.30 spårvagnen från backaplan, Louise har shoppat

11.31 Jessica har inte köpt något!

13.20 Shopping tär på krafterna så Favoritmacka på Favoritfiket

13.50 trots mycket hopping har Louise ännu pengar att ta ut.

14.10 lämnar Louise Göteborg i riktning mot körskolan, hon är mycket nöjd. Jessica däremot stannar ett tag till och hittar lite till. Vad? Ja det får ni se sen!

Jessica


TAGGA ÄVENTYR!


Dra till krogen ni bara, vi drar till Göteborg!

Jessica

RSS 2.0