Magaluf here we come


Det mesta är redan reserverat, lite småsjusteringar imorgon och betalning då.
SEN ÄR ALLT BOKAT OCH KLART! ♥ Äntligen!

/L

kiss me goodnight

Sitter här och tänker lite på allt och alla. Hemma ikväll, eftersom det skas upp tidigt och spelas slutspel i morgonbitti. Många andra är på krogen, en del andra gör annat och några vet jag inte vad dom håller på med. Jag har i alla fall fått sytt lite på min studentklänning, nu börjar underklänningen bli klar. Borde egentligen sy hylsorna  på balklänningen istället, men det är inte lika kul. 

Det ska va London nästan vecka, men det är inte säkert nu. För jävla vulkanutbrott förstör allt. Dumma Dumma. Därför våga inte jag och Louise boka resa idag heller. Första sen 1871, vad är oddsen?

kärlek och hat
Jessica Persika

14grader och sol!!

Vet ni vad jag tror?
Jag tror att:
DET ÄR VÅR NU! :D

Persika

Du ville läsa

Har verkligen inget intressant att skriva, men har fått klagomål från högra makter så får väl göra de då.  Idag har jag jobbat, spännande för de gör jag ju aldrig! I går jobbade jag, i lördags med, i fredags också. Josse kom en sväng idag och piggade upp iallafall! Sen blev jag sminkad utav säljtjejen vi had epå jobbet idag och det blev GRYMT! Önskar att ja hade någon som kunde göra mig snygg varje dag.

Seeen åkte jag och tränade och tänkte att ja skulle föröka börja rtäna igen. För 100 gången. Får se hur länge det dröjer denna gången innan jag blir sjuk eller skadar mig. Jag tippar på högst en vecka.

Återkommer. /Louise

KLACKARNA-GUD-GLÖMDE

...klackarna från helvetet. 12cm hög klack, svinsnygga och svinsvåra att gå i... Ska jag behålla, inte? Isåfall är de tänkt att ja ska ha dom til balen.

Skriv vaaad som helst....... ni får bättre bild någon annan dag....

/Louise


RSS 2.0