Tips

En vibrerande mascara i 3 olika hastigheter. Tror ni det funkar? Fick den från jobbet och provade när jag kom hem. Blev fett överraskad! Grym! Att den vibrerar vet jag inte om de hjälper, men mascaran i sig är sjukt bra för att vara en budgetmascara! Så vill ni testa något nytt och få låånga fransar men mycket volym, KÖP! :) Borsten är liten i spetsen vilket gör att man kommer åt alla småfransar också! Fungerar ej att ta bort med vatten, ej heller med mild rengöring. LÓreals rengöring "Hydrafresh cleansing gel" fungerade bäst av de ja hade hemma!
Läs mer HÄR!
Louise

När blev jag vuxen?

Jag lagar lasagne, sen ska jag köra bilen in till stan igen för att sedan hålla i ett föräldramte med basketen. I helgen ska jag skriva CV och söka jobb. När blev jag vuxen?

Jessica

Ingenting eller?

Ibland så förstår jag inte och ibland så vet jag och ibland så bryr jag mig faktiskt.

Jessica

Jessicas allt och inget Jan. 7, 2010

Känns som att det kommer bli ett långt blogginlägg om allt och inget nu, så gör som ni vill med läsningen, jag skriver mest för att skriva av mig nu.

Idag har jag gjort ungefär såhär mycket: Ingenting. Jag hade tre viktiga saker att göra idag: göra om mina naglar, noppra ögonbrynen och plugga småföretagande. Men har inte kännt mig så pigg på något utav det. Har inte kännt mig så pigg alls faktiskt, tog med mig någon mindre fräck förkylning från stora staden.

Hade det as bäst med Rebcca och vi hade så sjukt kul. Bara prata, bara vara, bara inte bry sig, bara finnas, bara ha det jättebra och as kul! Första kvällen var crazy och jag nöjer mig med dom orden. Annars gjorde vi bara sånt som föll oss in och jag skulle gärna åka tillbaka nu.

Nästa gång jag träffar Becca ska vi ha lika kul som vi alltid har igen! När denna nästa gången blir, kanske påsklovet annars blir det efter studenten med sommar och Festival. Becca and moi hade planerat - Roskilde, men efter ekonomiska och praktiska övervägningar så tänkte vi att vi gör som alla andra och kör på Peace and Love. Hur det blir med people och övrigt får vi se, men tält, stövlar och lera ska det bli iaf! Ska man  på festival kan man lika gärna göra det ordentligt! Åh det kommer bli bäst i vilket fall.

Jag vill ha sommar 2010 nu! Sommar och ingen skola. Studenten i år, fatttar ni eller? Inte jag, men det känns bra. Ut i ovissheten och yra. Sol och bad! Men först: partytrip med Lollsa Bollsa, studentbal, massa party och själva STUDENTEN!

På tal om något helt annat, färga håret brunt, det skulle jag verkligen vilja göra nu. Men jag får inte, jag ska inte gå igenom en period med oranget hår igen, inte  på ett bra tag iaf! Så jag får nöja mig med det här blonda.. Men jag vill göra något åt det ändå. Jag får nog ta och klippa mig nu väldigt snart.

Sista terminen nu då. Hur känns det? Bra att det är sist men ändå jobbigt. Matte D Nationella känns rent utsagt förjävligt. Jag måste nog börja plugga matte nu om jag ska klara Godkänt. Men jag vill inte plugga mer. Vill inte! Vill inte! Men jag får väl försöka, det är ju verkligen det sista nu. 11 februari kommer min dödsdom.

Men jag kan inte avsluta mitt inlägg med något så tråkigt. Jag kan väl avsluta med att säga att imorgon är det röjj, för då ska vi fira ANNA BANANA!

Jessica Maria Wikström

HAPPY NEW YEAR!

NYÅRSAFTON! En mycket bra kväll tycker jag. Noll förväntinningar innan! Men jag hade kul och det hade jag nog haft även om jag hade haft förväntningar. Jag tycker det blev bra. Kvällen blev nästan bara bättre och bättre hela tiden! Gott nytt år, Happy Face, 2010 vi lever här vi lever NU!

Imorgon bär det av till Rebecca :D <3

GOTT NYTT ÅR OCH PUSS PÅ ALLA!
Jessica

RSS 2.0