Jag vill känna att jag levt mitt liv

Jag har haft några sjukt bra dagar på Entreprenörsveckan i Örebro. En samling med unga drivna, inspirerande, glada och uttåtriktade människor. Jag har blivit så himla inspirerad av alla personer, hur dem ser på världen och vad dem presterat. Jag ville inte åka hem i morse. Jag har lärt mig och inspirerats så otroligt mycket. Jag vet inte ens hur jag ska uttrycka det det. Helt sjukt fantsastiskt var det.

Jessica

Mot Entreprenörsveckan i Örebro

Efter de senaste månadernas resor kan man tro att jag blivit bättre på att packa. Så är dock inte fallet. Vi kan säga att det är tur att det ingen viktgräns finns denna gången, för nu lägger jag ner så mycket grejer som möjligt bara. Upp och hoppa 05.30 i morgon. Borde packa klart nu. Vi säger så. Jag tänker åka med inställningen att de ska bli kul, för det tror jag!

Pusshej
Persika

Jag hänger inte riktigt med


It's all about looki'n fabulous

Gick upp 05:10 imorse. För att fixa Linneas hår och smink till hennes avslutning idag. Snäll eller bara dum i huvudet? Ja, det kan man undra. Hon blev nöjd iallafall, och jag gick så vackert tillbaka till sängen kl 07:00 och somnade om. Underbart!
Linnea ville ha en rätt enkel firsyr, men lockar på ena sidan. Såå jag tuperade helt enkelt överhåret, tog i Dust it och slätkammade det allra översta håret, samt tog i torrolja. Sedan lockade jag allt hår (jäklar vilken tid det tog) och tillsist gjorde jag en inbakad fläta på sidan, och gjorde en annan liten fläta på andra sidan, och fäste alltsammans med en blomma! Vólia!

Makeupen blev naturlig med lyster och diskret men snygg. Jobbade även med lite skuggor och ljus för att skulptera ansiktet. (Linnea är rädd för allt vad eyeliner, läppglans och mörk ögonskugga heter..) Synd att ja inte fotade ögonsminket bättre, det blev jättebra! Och alla som har läst kan väl anteckna detta!

Nu ska jag hem till min andra familj och mysa och äta jordgubbstårta. Först ska jag till torp och köpa skor. Puss






Louise

Tips

Kom precis hem från Göteborg och Josefine! Åkte till Göteborg -svinpepp på shopping, men hittade knappt något alls. Jaja. Tack för en fin dag vännen!

Över till en annan grej. När jag va inne på Bellbox så köpte jag en hårolja som enligt frisören va grym. Nåja tänke jag, oljan kostar 270kr så såklart säger hon inte att den är dålig. Men! DEN ÄR GRYM! Det är en torrolja som innehåller tre olika oljor. Håret blir inte fett, mitt hår som annars är väldigt glanslöst, torrt och poröst är nu glansigt, mjukt och lent! Inte ett dugg fett eller tungt heller. Och det behövs bara pyttelite. Använde den när jag gjorde en provuppsättning på linnea också, tog i lockarna för att binda ihop topparna och strök över hela håret för att få glans! Helt sjuk bra grej! Hade jag jobbat på Bellbox hade jag tvingat varenda som kom in i butiken att köpa den, haha. Skojar inte, jag ska fortsätta med denna grej tills jag dör! (eller iallafall tills det kommer en ännu bättre torrolja...)


I förpackningen finns 2 x 5ml + 100ml. Jag har inte ens använt 1/4 av en av 5ml burkarna. Ändå tog jag i hela mitt hår (+i Linneas uppsättning) för att de va så torrt. Och just det! Kan användas i både vått och torrt hår!

Puss /Louise

Mallorca, London, Bal och Student - Underbara dagar

















Den bästa tiden
Persika

inte okej

Maj månad va min månad. Juni månad är inte min månad pga. maj månad. Mitt huvud känns som 50kg, jag hostar, snuvar och är helt slut i kroppen. Jaa, jag ska va glaaaaaaad, jag tar studenten imorgon. Men nej.. jag är inte ett dugg glad................... ska c-vitaminchocka kroppen nu. SUCK

louise

BAL

Medans alla andra är ute och roar sig har jag legat hemma och sovit hela dagen, passande att bli sjuk nu!





Louise

RSS 2.0