00:27 Förlåt

http://louisebergvall.blogg.se


Upp, upp och iväg!

Färdig packad. I morgon åker jag. Galet.
Persika

På riktigt någonannastans

Det börjar kännas på riktigt nu! Jag åker ju från stan om en vecka och från landet om 9 dagar. Och att det känns på riktigt beror nog mycket på att varje konversation jag deltar i, dyker det någonstans upp: "När åker du jessica?" "Du åker snart nu Jessica!" "Du får inte åka Jessica!" eller något annat som har med min resa att göra. Så nu förstår jag faktiskt att jag ska åka. Vet dock inte om jag förstår att det är så snart egentligen. Men det märker jag ju om nio dagar om inte annat.
J

Söker någon som vill fota / bli fotograferad

Svammel-Svammel

Har så mycket att skriva men ändå kommer inga ord fram. Jag har lämnat blod idag. Alla som kan borde lämna blod tycker jag. Har också hämtat ut ett nytt pass, så nu är jag beredd att åka iväg och jobba hur fort som helst sen när jag kommer hem efter kursen. Även om jag hoppas  på att det blir typ i januari någon gång. Börjar tänka, tänk om jag inte klarar kursen. Vad händer då? Tänker också: tänk om jag klarar kursen, vad händer då? Tänk vad ovisst det är, och nu är ovissheten snart också. Och jag bara svamlar. Nej jag får sysselsätta mig med något annat nu. Det här håller inte!
Kom visst fram några virriga meningar ändå..
Virriga-Jessica

sminkade mig en blåtira idag


mixtrat liteHar hittar min kamera

.. cp bra!

Sjukaste är
att jag inte har redigerat bilderna, Canon G11 är sjukt grym!
Sjukaste är att jag får kreativitetskick (Jessica skratta inte nu..) på kvällen / natten. Kan väcka linnea bara för att jag har kommit på ett sätt att fota haha.

Har förövrigt haft en helvetesdag.. Vill. Inte. Tänka.

Louise

Idag, Igår, Imorgon

Idag sitter jag inplastad i mormors lägenhet och är lycklig över oskyddade nätverk. Igår sydde jag en datorväska och köpte mig en resväska. Imorgon ska jag lämna blod på blodcentralen och fixa lite mer inför nästa vecka.
Vadderad datorsväska, yessdesign
Persika

RSS 2.0