13.08

Kände att det var jobbigt att vakna klockan sju i morse. Det är liksom vanor som försvunnit ur min kropp. Tur att jag ska gå upp tidigt heeela veckan då. För inte ska här sovas till helgen heller. Har man har finbesök av Rebecca Alienne Adbo så kan man ju inte sova bort tiden. Tror det blir en bra vecka den här med. Nä nu ska jag ta tag i resten av den här dagen och var lite driftig.

Peach

11:29 Update

Jag och Jessica var på cirkelgym igår. Ska fortsätta med det varje tisdag nu :) Bra variation till skivstång / löpträning / medelpass - you name it.

Har faktiskt vart på jobbet fem dagar i rad så idag är jag ledig, tönkte pyssla om mig själv lite och bara ta det lite lugnt för en gångs skull. Känner att jag har et tlugn i kroppen som jag inte brukar känna, så ska ta vara på det idag.
Ikväll blir det medelpass och jag är så sjukt pepp på träning!! Älskar att träna :D

louise


Surfa med PappaMed vind i seglen

Idag ska jag fly till en värld med bara tanke på nuet.

Jessica


19:36 Behålla..

..eller inte behålla??
HJÄLP!

18:26 Nytt
21:51 JOBB

Har jobbat idag 10-19. Det var väl det.

louise


:)

Taggar för surfing! Kanske blir att testa undervattensfunktionen på min nya kamera med :)

Puss på er
Jessica

11:36 Mitt kall

Har hittat ett nytt kall. Att fota. Satt hela kvällen igår och pluggade på om ISO-värde, blädaröppningar, slutartider osv. Exprimenterade med kameran och kände hur jag började fatta! DET ÄR SÅ KUL! behöver modeller som kan ställa upp nu! Ska fota linnea idag också, göra allt från styling och hår och smink. Blir helt till mig när jag får till en bra bild, haha.

louise

17:10 Hey Beautiful

 

Louise


Vad är skönhet egentligen?

Jag har ju köpt ny kamera nu inför när jag ska åka iväg. Ingen speciell kamera alls så, den är gul och jag blir glad av att kolla på den. En slarvig männsika som jag ska inte ha någon jätte avancerad dyr variant. I vilket fall, den har en funktion som heter skönhetsbild. Då blir man som mig på bilden nedan. Alldeles slät, blank och plastig som en barbiedocka. Är det det som är skönhet? Nja jag vet inte det, skulle hellre vilja kalla funktionen barbiebild.

¨

jessica

Min tolkning..

.. på den sk. YSL-lackningen. Dvs En färg på nageln och en helt annan på tippen!

Här är orginalet:Sedan gick jag till jobbet och gjorde detta med hjälp av en lila färg från Dior och ett guldigt från Lancôme:
LOUISE

Börja börja och sluta slutaInsåg precis att jag kommer att dö..

..Om jag inte kommer få köpa några höstkläder från H&M och Monki den här säsongen. Kollade precis igenom hela deras kollektioner och jag måste, måste få handla. Men jag har ju inte pengar till det egentligen. Fast jag måste, jag får nog prioritera om lite. Jag har ju faktiskt inte handlat kläder på jättelänge. Inte sen Mallorca tror jag nästan. Hur klara jag det?

Yessika

Älskar bilden

Imorgon ska jag göra en höööst makeup och fotaaa :) kommer bi grymt :)

 

LOUISE


Mår bra

Hade glömt hur galet gött det är att träna slut på sig själv. Från och med nu går Jessica på spinning torsdagar kl 17.00!

Jessica

Börja

Nya tag, det börjar imorgon!

J

tusendel

Var och kollade på, på basketträningen igår. Det var lite konstigt. Ingenting är som det brukar där. Så jag saknar det faktiskt inte rikitgt. Utan riktig tränare blir det inte samma sak. Saknar vissa bitar dock. När jag så Slavko träna killarna tillexempel, beordra dem till stepups, armhävnningar, situps, osv i sådana mängder man aldrig orkar göra själv. Inte orkar utan att ha en tränare som skriker på en. Träna tills man är helt slut. Helt slut.

Jag har försökt börja springa många gånger, men det funkar inte för mig. Därför sprang jag inte iväg när jag gick ut genom dörren idag. Jag gick. Jag gick i 1 timma och 45 minuter och det kändes mycket bättre. Bättre att börja där iaf. Så jag börjar där och fortsätter med spinning i morgon. Spinning, det kan inte vara hälsosamt när konditionen ligger på noll. Men den blir ju inte bättre av att inte göra någonting har jag kommit fram till vid det här laget. Ingenting blir bättre av att inte göra nånting. Ingenting. Så nu är det bara att ta tag i saken. Ta tag i sakerna?

Stina åker imorgon. Stina försvinner i 3,5månad. Usch! Vi fick iaf avskedfikat henne fint, med brudarna man alltid kan räkna med. Jag tror iaf Stina kommer göra succé i Frankrike och få en underbar tid.

Det där var ungefär en tusendel av allt som snurrar i min skalle för tillfället. Var tvungen att få ur lite. Börja någonstans.

Jessica

21:49 Nu ska vi prata om träning

Malin fick upp mig i tid idag. In till Uddevalla och fika med henne och Josefine! Fick pratat va mig lite och diskuterade min icke-energi jag har skaffat mig när jag tränar. Alltså att jag är helt stum i benen och inte har någon kraft när jag tränar.. Efter 2 timamrs prat och en kik på stan tog jag bussen hem. Ooooch bestämde mig för att träna..

...resultatet?...

... orkade cyklingen, orkade INTE första två km, men sedan bestämde jag mig för att inte gå försen jag hade kommit runt och då sprang jag ännu en runda (!!). Hade velat springa en till men man ska väl inte äventyra när jag äntligen fick lite kraft! Cyklade hem och va grymt nöjd med min insats!

Älskar träning och älskar vad träningen har för effekt på mig!

Louiiiise
21:47 träningssnack

Malin fick upp mig i tid idag. In till Uddevalla och fika med henne och Josefine! Fick pratat va mig lite och diskuterade min icke-energi jag har skaffat mig när jag tränar. Alltså att jag är helt stum i benen och inte har någon kraft när jag tränar.. Efter 2 timamrs prat och en kik på stan tog jag bussen hem. Ooooch bestämmde mig för att träna..

...resultatet?...

... orkade cyklingen, orkade INTE första två km, men sedan bestämde jag mig för att inte gå försen jag hade kommit runt och då sprang jag ännu en runda (!!). Hade velat springa en till men man ska väl inte äventyra när jag äntligen fick lite kraft! Cyklade hem och va grymt nöjd med min insats!

Älskar träning och älskar vad träningen har för effekt på mig!

Louiiiise
RSS 2.0