Bästa helgen

Måste berätta om bästa helgen :D

I lördags va det jobb för mig 12 - 16. Sen kom Sanna till jobbet och jag körde hem till Ön :) Tanken va utgång men vi va sjukt opepp.. Lite kaffe och musik senare började vi motvilligt tagga och med Rosén kom vi igång riktigt ordentligt där ett tag ;)

Åkte till Elins kompis Sofia och satt där och chillade sen bar de av till Magasinet. Belv insläppta av nån vakt som inte ens va vakt?? Hahah, jättemärkligt. Sen vart de dans och tjöt (och en del sura miner??) från 10-02 då alex kom och hämtade oss :D Då fick jag och Sanna äntligen vår varma oboy som vi hade längtat efter hela dagen, haha!

På söndagen vaknade vi upp runt 10 av att mamma kom upp och sa att frukosten va klar. Åt frulle och sen chillade lite.. Drack saft på altan och möös :) Jättehärligt att bara vara! Åkte till Ica och köpte godis, kom hem och åt romantisk middag sedan skulle vi kolla IceAge men båda somnade ifrån halva filmen,haha. Vaknade när den va slut!
Brummade mot Uddevalla, släppte av Sanna hemma och åkte och tränade på Malins pass :) Andra gången hon körde de inför massa folk! Grymt av henne :)

Efter helgen hade jag en sån lycklig känsla i kroppen så de va inte sant. Orkade inte packa ihop dubbelsängen så ja och Linnea tog våra täcken och la oss där, låg och snackade en bit in på kvällen sen somnade vi hahah, härligt de!
Gaah, får lyckokänslor bara jag tänker på helgen, egentligen hände inget speciellt men den va så härlig och så naturlig på något sätt. Brukar ju alltid jobba helgen (eller så jobbar Sanna..) och att vara ledig södagen där gjorde nog gott :) Har massa energi nu!

pussssssssss louise


Medans jag ändå är i farten...

.. kan jag passa på att visa nya köp :D

 

 

louise


Go dag

Dagen böjade kl 07.00 imorse då klockan ringde och de va jobb-time. Runt halv nio var jag utanfördörren och tog 20minuets promenad till jobbet. Jobbade på och tänkte att de va lugnt eftersom jag slutatde 4. Då kläcker min chef ur sig att vi är en man kort på Bikbok där vi skulle sminka idag så jag fick hoppa in och ställa mig vid sminkbordet och sminka kunder. I. FYRA. TIMMAR. Men det var kul! Fick shoppat lite också!
Och när jag kom hem inåg jag hur mycket grejer jag hade att packa upp och hur trött jag var så nu ska jag packa upp sista väskan sen blir det sova!

Imorgon är det jobb sen bartömning på Måndagsklubben. På en lördag. Knappt så jag fattar. Men de blir goa grejer de! Längtar till söndag då jag ska mysa med mina brudar<3. Skriver mer imorgon:D

LouiseI mitt badrumsskåp del 1.

Eftersom jag har en ny kamera och fotar allt som rör sig och inte rör sig så tänkte jag att jag kunde fota lite grejer ur mitt badrummskåp och visa bnär jag ändå är igång! Here we go...

I mitt jobb får (måste) vi testa en herrans massa produkter för att kunna ge kunden bra service och veta hur olika produkter fungerar osv. Tänkte visa er delar ur mitt badrumsskåp! (Tycker själv de är kul med sånt här det är därför jag visar er, haha)

Morgonruntin:
Rengörningsmousse, Lancôme
Ansiktsvatten, Dior
Serum, Lancôme
Dagkräm SPF 15, Lancôme
Ögonkräm, Biotherm
Primer, Dior

Håller fortfarande på att hitta produkter som jag tycker om, har ej fastnat för dagkrämen, uatn tänker använda upp den sedan satsa på någon annan!

Kvällsrutin
Sminkborttagning, Clarins
Ansiktsrengörning, Sensai
Ansiktsvatten, Dior
Serum, Lancôme
Nattkräm, Estelle&Thild
Ögonkräm, Biotherm

Tycker sminkborttagningen är sådär.. Har köpt en ny som ja ska testa när denna är slut för är övertygad om att det finns bättre. Men som sagt, håller på att prova mig fram!

Kroppsvård
Finns inget som är bättre än Biotherms. Innan struntade jag  att smöja in mig efter dusch för jag tyckte aldrig att krämerna gick in i hyn, men efter att ha testat detta är jag fast! Biotherm har överlägset bästa kroppsvården!!

Bak fr. v:
Bodylotion
Olj-bodyscrub

Fram, fr. v:
Olj-dusch
Bodylotion
Ansiktsmask (säljs inte längre, synd då det är den bästa jag har provat!)

Där har ni en del!
Nästa del blir om de olika märkerna!

Nu ska jag till jobbet, tjing!

Louise

Hur kan man någonsin va beredd?


Se det positiva

När det blir höst får man färga håret brunt igen. När det blir höst får man ha massa mysiga varma kläder på sig. En bit in på hösten åker jag iväg på mitt hittills största äventyr. Men jag vill inte att sommaren ska ta slut ändå!

Jessica

RSS 2.0