Soltorkadtomater & Tsunamis

Som en soltorkad tomat känner jag mig idag. Men en sjukt bra dag iaf! Jag fick till och med Louise att bada, LOUSIE ATT BADA, fattar ni eller? NU vill jag gå och lägga mig och sova i sängen men det kan jag inte än.

Jobba  i morgon, kul i detta underbara vädret. Men det kommer mer underbart väder. Sommaren är här och lovet är så nära att man kan ta på det. 

/Persika

If it makes you happy

Heeeeeeeeeej! Va mycket jag skulle behövt plugga idag. Matte, Engelska och Ariktektur. Men nu när arkitekturen tog sisådär fyra timmar känner jag mig inte så motiverad till dem andra två... Imorgon tar min kusin studenten så då försvinner den dagen. Blä Blä..

På tal om något helt anant så hände något mystiskt idag.  Jag stod helt ensam och övergiven med min svenska lärare, Marie grice, i kopiatorrummet och helt utan förvarning....
Marie: "Det är kul att se hur bra det går för dig Jessica"
Jessica: "Med vad?"
Marie: "Nej, men det är kul att se hur du utveckals. Det går så bra för dig. Du har så starka åsikter och är verkligen självständig i det du gör. Det ska bli roligt att fortsätta ha dig  i trean."
Jessica: "Okej"
Marie: "Jag ville bara säga det"

Jag vet inte om jag liggerlite mer  på minus nu efter mina otrloigt kortfattade svar men jag förstod faktiskt inte alls vad hon syftade  på och vad ska man säg liksom. Tack?

//Jessica

We'd go down to the river..

...
And into the river we'd dive
Oh down to the river we'd ride


Jag sitter och färglägger teckningar som ett litet barn, skillnaden nu är att jag målat det andra själv med. Tiden går iaf sjukt fort när man målar, nog bland de bättre sätten att fördriva tid på. Nej nu ska jag fortsätta :)

/Jessica


Bland tyg, papper och takbalkar

Tyg, papper och saxar högt och lågt, va händer hemma hos Jessica? Ja inte så mycket egentligen, mest pauser från  det förskräckligt tråkiga inredningochdesignarbetet. Louise är dålig på det mesta, hon kan inte trä i en tråd i en nål och inte heller klättra så högt i taket som Jessica kan.  Men det är ju inte så konstigt, Jessica är  ju svår att knäcka i det mesta, åtminstone om man heter Louise.

Funderingar

Så nära, så långt borta. Så svårt, så lätt. Bakom hörnet finns något annat. Men vad? Bara ett sätt att får reda på det,eller.. Jag vet inte, eller gör jag det? Vet du?
/Jessica

Musik Musik Musik

Jessica har skaffat Spotify! Jessica gillar Spotify väldigt mycket!  Jessica har installerat högtalare på sitt rum! Jessica är på bra humör ikväll!
//Jessicas ande


Thaimat och fågelinfluensa

Prov i morgon, jag har knappt pluggat. Jag hade bestämt mig för att få bra på det här provet, men det sket sig ju ganska totalt. Men jag vet inte, jag orkar inte riktigt mer, skitsamma liksom. "Vad gör det om 100år?"

Nästa vecka kommer Rebecca hit. Det gör mig väldigt glad. Dock inte så tajmat att jag är borta torsdagkväll-lördagdag och jobba på lördageftermiddagl, men men jag är van vid att allting inte går riktigt som jag vill. Känns ändå lite bra att börja jobba igen nu, pengarna behövs!  

I morgon fyller min moder år. Undra vad jag själv gör när jag är 47år gammal. Undra vad fåglar tänker på... Undra...

//Jessica

Svar på Tal

Frågan om vem mer än sarah det var på bilden ställdes, här har  ni svaret:

Ja, vinklarna och stolekförållandea är ju inte exakta, men jag målade ju bara för skoj skull :)

//Jessica

Skissa ritningar, njee

Vaknade med årets huvudvärk i morse, det blev nog lite för mycket i helgen och förra veckan. Men äsch jag brukar ju ha huvudvärk så visst tänkte jag gå till skolan ändå. Upp och duscha och ner  och käka frukost, men sen kom jag inte längre, det fick allt bli till att stanna hemma idag.

Men nu mår jag i varjefall mycket bättre. Så jag har pluggat  i en hastighet av cirka 1 sida i timman idag, husbyggnad får gå som det går. Jag har ju åtminstone vart med och renoverat ett hus, skitsamma att jag inte vet vad allt heter och några exakta mått. Så jag har mest gått och degat idag, kollat ut  i tomma intet lite, målat lite, gått lite, ätit lite, pluggat lite.

Det blev ganksa skevt, men jag målar inte med suddigum.

//Jessica Persika

Basketutbildning

Nu åker jag till göteborg kommer tillbaka  på söndagkväll.
//Jessica


Ge mig något att längta efter!

SJUKT, SJUKT opepp inför vad kommande helg har att erbjuda! Basketutbildning 08.30-17.30 både lördag och söndag! Jag får ju ingen helg denna veckan! Jag måste börja plugga också! I morgon måste jag börja! Usch, jag har blivit väldigt dålig på att plugga...Kan någon ge mig något att se fram emot så att jag överlever?
/Jessica

De går bra nu

Idag har jag övnigskört igen. Asså det är sjukt, sjukt komiskt. Liksom det är jag som sitter bakom ratten i bilen och styr, jag får verkligen skärpa till mig för att inte brista ut  i skratt. Det går iaf bättre och bättre nu, fast lite segt när det inte går som jag vill. Men idag växlade jag iaf upp till trean och jag börjar hitta dragläget. Bra jobbat.

//Jessica, som snart äter årets första rabarberpaj

Eller?

Man kan lyfta en människa för att sedan tappa henne. Man kan låta en människa va för att sedan inte tappa henne. Men hellre upplyft och sedan tappad, än stående  på samma ställe.

/Jessica

PS. Det blev ingen ny bloggdesign då bloggarna lapade sol igår istället för att göra om som planerat. Men det kommer, någon gång.

Surt

Sms. Stress. Sol. Spana. Spatsera. Sola. Spela. Sura. Smila. Smaka. Sola. Spela. Segra. Sitta.

Så smaka synonymer småfolk!

//SjessicaSlouise

RSS 2.0