Tröttast!

Har du tråkigt? Läs ett tråkigt inlägg!

Jag sitter här vid datorn medans Louise fixar malin så att hon ser ut som en prinsessa. Lockad. Kul för mig att jag ska åka hem ikväll, tidigt, eftersom jag ska upp tidigt och måste packa inför i morgon... Basketutbildning i Göteborget. Jag har inget intressant att berätta, så hejdå.


This is halloween

Jag hade tänkt redigera hela blogg layouten. Men de var ork. Tar de en annan dag. Men halloween iaf.

Dewalt - de va allt ballt och kallt

Djuptfryst yess anländer till Louise efter att Louise varit orloig och undrat var Jessica håller hus, ja Louise var till o med så orolig att hon efterlyste Jessica. Men inga skada skedd, efter att Jessica tinat så var det plugg, plugg.  Det gick bra tills Jessica tröttna oh slängde en bok i huvvet på Louise. Då gick de två vännerna ner och slappa liteeee. Tacos - Louise fixar så att det finns mat över hela köket, dålig motorik har flickan, inte ens munnen kan hon pricka. Mer slapp, mkt tjöt. Övertrötthet och gamla minnen väcks till liv. Asta la vista babiieee!!Saknar min Louise

I morgon ska jag hem till Louise för att friska till henne lite! Sen så ska vi ju plugga lite kemi inför riksprovet, fy tusan va dåligt jag mår över att jag inte pluggat och inte kan nånting...
Det ska i alla fall bli väldigt skönt att träffa Louise igen, det känns väldigt längesen!
Egentligen var det igår, men det var ju bara en timma eller nått. Ja, jag saknar henne i alla fall!

Jag saknar Malin också, massa mkt!!! Hon är snart hemma om en timma eller nått :)


Friendship

Friendship is...one soul living in two bodies


Min nya vägg
Det ser lite bättre ut  i verkligheten, men det fanns några nyfikna så..


Nu ser jag ut igen :)

Hej hopp och hej. Nu har jag inpackat håret i färg (jag ahr inte färgat det bara använt inpackning med färgpigment) & klippt luggen! Duktiga jag! Louise har inte hört av sig, jag förmodar att det betyder att jag antingen ska hämta henne vid hälle eller att vi kommer till marlene först nån gång efter fem. Hoppas hon ringer snart. Nu måste jag städa iaf, jag försökte förut men det fanns ju så mkt annat mkt roligare att göra så de blev snarare at tjag stäka ner lite till istället men nu så!

(L)


Söt  & Töt i morgon :DJessica på golvet

Asså det här med skrivbord har jag aldrig förstått mig på. Vem vill sitta  på en stol vid ett skrivbord och skriva, måla, rita, plugga eller pyssla när det finns ett helt golv att breda ut sig över?
 
Ja, inte jag iaf, så idag när jag har satt upp nya tavlor  på väggen över sängen, jag har fick hem bider idag som jag beställt á la Klara, dvs jag har även klippt och grejjat med ett album inklusive scrapbooking så satt jag som vanligt  på golvet. Det gjorde jag även igår när jag kollade på vad jag egentligen hade köpt för alla dem pengarna på Nk för idioter. Resultatet: Mitt rum är katastrof IGEN i sin vanliga ordning.

Kanske jag borde suttit vid skrivbordet ändå? Då hade jag ju iaf kunnat gå på golvet. Fast i egentligen har jag ju inte ont utav att det är stökigt, men eftersom louise kanske ska invardera mitt golv  i morrn så måste jag nog plocka undan på allt i morrn förmiddag ändå. Herregud vilket onödigt inlägg. Orkade du läsa ända hit?


Coacha & TRÄNA nu

då får vi väl se om tidningen hålelr va dem lovat idag..

...

Jag sitter här i mina nya pyjamasbyxor och tänker  på det där som är som en cd-spelare som hela tiden spelar samma skiva.

The Fray - How to save a life
NK för idioter

Hem kommen från mormor och Ullared, "NK för Idioter", och jag handlade väl för ca vad ett par jeans inne på NK kan kosta. Så ett par märkesjeans fattigare men tusen små grejjer rikare är jag nu. Lyckligare? Nja jag vet inte det, jag glömde nog kvar lyckan på rullbandet.

Skillet - Savior


Nu ska jag städa och
lyssna på Skillet
bara så att ni vet


MALIN

Nu är Malin i stockholm, tror jag. Vi kommer sakna henne!!


JA JA JA

Ville bara säga att jag fått tillbaka min mobil och att den förhoppningsvis funkar i morrn, om dem på telenor kan sluta klanta sig!

Jag kan lägga till att jag hatar ipod och itunes också, dem hatar varndra med och mig!


Korv med Glass

Louise käka korv med glass nu

Kreativt slarvig

Asså egentligen, jag har ju väldigt svårt för att hålla i ordning på saker och ting, och dem säger ju att slarvighet hör ihop med kretivitet. Så egenligen kan jag inte bara få strunta i att städa då och sätta mig ner och måla eller nått annat roligt och utveckla min kreativa hjärna istället då? För den behöver övning min hjärna, den har liksom glömt hur det är att vara kreativ nu är den inte övat  på ett tag, ett bra tag.

Fast  å andra sidan, jag hittar alltid pengar när jag städar. Brukar hitta sisådär mellan 20 och 500kronor. Eller jag brukar väl röra sig om 20-100 oftast, men en gång hitta jag faktiskt ett kuvert med 500kronor i som jag glömt att jag ägde, då blev jag glad! Fast idag så hittade jag abra 3.50, fast jag tror att det var straffet för att jag inte städade ordentligt utan bara röjde. Så på lovet, då jag tänkt att nån dag ska gå åt till att fixa mitt rum ordentligt så borde jag hitta lite mer pengar. Så om jag städade oftare så kanske jag kunde bli rikare.


KLANT!

Hej Klant Jessica som tappat bort mobilen!
Har tillfälligt nytt nummer, ni kan  väl skicka ett mail eller nått om ni tror att jag kommer behöva höra av mig till er under den närmaste veckan eller om ni kanske vill ha tag på mig. Så lämnar jag ut mitt nummer därutefter :)


går det?

Kan man gå och lägga sig och sova för natten nu?

aldrig mera stök, kanske.... ^^

Hej på att jag har löst mina framtida problem när jag ska hålla i ordning på en hel lägenhet helt själv!

Jag vill åka på cup!

älgälgälg

Det ligger en sjundedels älg  i köket....

Bu och Bä

Plugg-Spy!


Men jag vill väldigt mycket ha en sånnhär snygg kavaj...


Jag tror dem har glömt att berätta att det finns ett läkemedel mot döden...

Lyssandes  på radio, på min veckotur till sjukgymnasten, helt i min egen värld kliver jag in på Herrestad vårdecentral. Jag får mig en smärre chock när jag kollar upp, vårdecntralen är smock full! Jag hoppar nästan till av förvåning, sen så inser jag att det BARA är gamla männskor, typ 70+. Hjälp vad har hänt tänker jag...

Så när jag står där bland alla gamlingar, dem har till och med invarderat väntstolarna för dem som besöker sjukgymnast, så blir jag lite rädd. Jag menar med så många gamla människor så måste ju risken vara väldigt, väldigt stor att någon får en hjärtattack eller bara faller ihop och dör. Jag vill inte se någon männsika dö! Puh tänker jag när min sjukgymnast kommer till min räddning för att hissa  upp mitt huvud i någon konstig ställning. Jag slapp se någon dö! Jag får sedan förklaringen att all gamla ska vaccineras för nånting, döden kanske? Dem såg väldigt gamla ut några av dem...


Vakna innan jag kan somna

Jag täntke gå och lägga mig nu, men det går inte för hela mitt ena ben har somnat så jag kan inte går härifrån.

Julklappar <3Vet ni vad jag kom på?

Att snart får man börja köpa julklappar, ja man kan börja redan nu! Åh, jag älskar att köpa juklappar, och att slå in dem! Åh...
typ önskelista eller nått

Jag har svårt att sitta vid datan och plugga de blir så lätt att man gör andra saker då..VINSTEN BLEV VÅR

VI VANN IGÅR!!!
MED FÖRLÄNGNING!!! Där missade ni allt nått ni som inte kom! Tack förs stödet ni som kom :)

Lycka till Louise som hopptävlar idag.


TJEJORNA


Dagens:
Match
Sekritariat
Kväll me tjejorna


Gulligt!

Med tanke på att jag fyller år om en och en halv månad så var dem här smyckena mycket söta och unika...


Söta                        Söta

Söta                        Söta"Uddevalla är ju bra!"

suck...

Men match på lördag :) TROLLHÄTTAN!!!! Herregud HJÄLP! Nu måste vi vinna vinna vinna! Usch, vi brukar spela as jämnt. Vi är 8 spelar i laget.. Dem skulle ta mig sig alla sina, eftersom "Uddevalla är ju bra". Kom och kolla vi kan behöva lite stöd :)


USCHA, FY...

... och den här dagen suger!

 Vaknar, somnar om, vaknar, somnar om, vaknar, somnar om.. så börjar morgonen, sen så måste jag ju gå upp, gör det också med världens sämsta humör. Stress-morgon. På bussen ser jag sms från Louise att hon antagligen inte kommer, fan! hon är dessutom inte riktigt frisk, ännu mer fan! Sen: jävlar ja! vi har engelska läxa tills nu på morgonen, första lektionen. Ja men kul då... Sen när jag sitter och råpluggar engelskaglosor, efter jag insett att Louise inte kommer, inser jag att inte heller malin kommer. Massa fan! Sen så får jag umgås med Jens hela dagen, när alla andra är hemma och pluggar till damp-provet som vi har i morgon...Piss dåligt humör och jens klagar på att jag gnäller. Nu har vi fått sluta tidigare, jippie? nej eftersom inte mamma kommer tidigare än avtalat och mobilen har dött, så kul! Ja, sen är det hem och plugga fysik som jag inte kan för femöre. Och just det det glömde jag nämna, det var fiskbullar till lunch och det spöregnar ute och jag har varken paraply eller regntät jacka... HATA!


eller nått...

Time to move on?Ps. jag köpte nya byxor(leggins?), rosabandet och en rödreflex i form av ett hjärta idag.

För jag undrar hur det kunde vart, om det var bra


Om jag inte släppt taget... Om du hade hållit mig kvar...

Om det inte vart så länge sen... Om de hade vart annorlunda nu...

Om de hade hänt nånting... Om de inte hade blivit såhär...

Om vi inte hade pratat sådär... Om vi hade pratat på riktigt istället...

Om jag visste om du bryr dig... Om jag inte brydde mig...

Om du inte hade varit så... Om ja hade varit lite mer...

Om de hade varit enkelt... Om det inte varit så svårt...

Men jag släppte taget, och du höll mig inte kvar

Men det var så länge sen, och det är inte annorlunda nu

Men det hände inte nånting, och det blev såhär

Men vi pratade sådär, vi pratade inte på riktigt
Men jag vet inte om du bryr dig, bara att jag gör det

Men du är så, och jag är inte bättre jag

Men det är inte enkelt, det är svårt

Så varför tänka om... ?


Vi vann

Vi vann! Vi vann! Vi vann!
41-33!
och jag har ont i halsen nu...


Varje moln är trasigtSpelar det nån roll? Nej, kanske ingen, kanske allt egentligen.


    


Varför blir det alltid sådär?

Jag förstår inte...


Heal Me

Could you believe I'm waiting for someone
Could you believe I'm holding the night with my hands
Alone in the night on my own
I feel the pain inside me
Only you can heal me


höst överallt, på utsidan och på insidan

Spy


GRATTIS!

GRATTIS MALIN MALIN MALIN!

jaha, och?

En sill kan bli 25 år gammal.


Älgar ser faktiskt roliga ut!

På tal om att det är fyra älgar 15meter från mitt fönster:

Johan säger:

de är fridfulla, bestämda, slappa, hårda varelser

Johan säger:

och där sitter du och säger att dem ser roliga ut!!¤ Malin Rönnerhag | Plugg. säger:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

¤ Malin Rönnerhag | Plugg. säger:

SKOJAR DU?

¤ Malin Rönnerhag | Plugg. säger:

4?????

¤ Malin Rönnerhag | Plugg. säger:

ÄLGAR?

¤ Malin Rönnerhag | Plugg. säger:

Jag hatar älgar.Plate säger:

var då, på din trägård?

y e s s säger:

nej precis utanför, fast det var visst fyra st, dem var där i morse med

Plate säger:

oj.. du bor verkligen i bushen- ρзґґзяTM säger:

åh trevligt det var det här med i fredagsAndreasKarlsson säger:

ja har sett fyra älgar i hela mitt liv typ
Smile Like You Mean it


Smile Like You Mean It - The Killers

Boka Louise?På lovet måste vi ha en sånn där dag Louise, sånn där  dagsom vi hade för tre år sedan!!

Det är inte bara du och jag som har svårt att veta vilka vi är

Mammas bil har pajjat, de gick inte att starta den och de gick inte att låsa den. Så till verkastan, vad hade hänt då? Den hade tappat minnet, glömt vad den hette och hela fadderullan.


------- ----- ----

----- ------- ---- vad det sög att förlora igår. Två ----- poäng!! USCH! Nästa gång då ------, --- inte förlora mot Kullavik en -----gång till! Ja, ja, vi lärde oss nog en del på det iaf.... MEN ÄNDÅ! 

Jens kommentar efter matchen: "Jag trodde inte du var bra på nått Jessica!"


Baka Baka

Jag lär Louise "baka" chokladbollar :)


sussa sött louiseGårdagen: Hårfärgning & klippning!!!
och det blev braaaaaa!
Mitt hår är äntligen rött rött! Louise hår är inte grått (nej, jag vet det har aldrig varit det heller, men hon tror de)! Sen klippte jag först till min lugg, louise blev så fascinerad att jag fick order om att kippa hennes med. Sen utveckla hon de genom att jag skulle tunna ut hennes längder med, och som den bra kompis jag är så gjorde jag de med. Så när jag testat om de funka på Louise, så fortsatte jag på mitt hår. Så nu är vi nyfärgade och nyklippta båda två!

Louise ligger och sover. Hon somnar en timma tidigare coh när hon vaknar återstår att se. Det är tur att hon får komma hit och sova ut emellanåt!
 

JA! JA! JA!

JAG FICK G PÅ KEMI PROVET! :D
JAG FICK VG PÅ ENGELSKA TALET! :D
JAG ÄR KASS PÅ KEMI OCH ENGElSKA!
JAG ÄR GLAD FÖR DET! :D

På matrasten...


...Adde tar Malins mobil och springer iväg, fintar  och kommer tillbaka. Undertiden letar malin nån annanstans.
Jag tänker: "vi ringer Malin och säger att Adde är här med hennes mobil! (I)"
Jag tänker: "jävla pucko adde har ju mobilen"
Jag viskar till Louise: (ingen annan får ju höra min dumma tanke): "jag tänkte dummaste tanken: att vi skulle ringa Malin och säga att adde har hennes mobil!"
Louise tänker: "smart! (I)"
och hennes hand går ner  i byxfickan för att ta upp mobilen...


Jag säger då de!Grattis!


Grattis på älskade Mallsan!
Tack för en fin eftermiddag!


RSS 2.0